به گزارش بازار، هوشیار احمدیان روز پنجشنبه اظهار کرد: باتوجه به عمر و فرسودگی شبکه انتقال آب شرب شهری پارسال ۲۰ میلیارد ریال برای اصلاح شبکه از محل اعتبارات شهرستانی به این پروژه اختصاص یافت.
وی اضافه کرد: شبکه انتقال آب شرب پیرانشهر پس از عمر ۲۵ ساله نیاز به اصلاح و بازسازی دارد و هر ساله بخشی از شبکه انتقال این شهرستان بازسازی خواهد شد.
رییس اداره آب و فاضلاب پیرانشهر بیان کرد: همچنین سال گذشته بیش از هفت هزار و ۸۰۰ انشعاب جدید آب به خانوارهای حاشیه شهر واگذار شده است.
احمدیان با بیان اینکه محل تامین آب شرب پیرانشهر ۱۹ چاه و یک قنات است، ادامه داد: هم اکنون پیرانشهر دارای بیش از ۳۸ هزار انشعاب آب شرب شهری است.
وی یادآور شد: مصرف آب شرب پیرانشهر با ۱۰۵ روستای تحت پوشش این شبکه سالانه حدود ۱۵ میلیون مترمکعب است.
نظر شما