۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
مجروحان حادثه بندر شهید رجایی برای جبران خسارت به دادسرای بندرعباس مراجعه کنند

مجروحان حادثه بندر شهید رجایی برای جبران خسارت به دادسرای بندرعباس مراجعه کنند

کارگروه جبران خسارت‌های جانی و بدنی حادثه بندر شهید رجایی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مجروحان این حادثه برای آغاز فرآیند جبران خسارت به دادسرای بندرعباس مراجعه کنند.

به گزارش بازار، روابط عمومی اداره‌کل دادگستری هرمزگان و کارگروه جبران خسارت‌های جانی و بدنی حادثه بندر شهید رجایی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مجروحان این حادثه برای آغاز فرآیند جبران خسارت به دادسرای بندرعباس مراجعه کنند.

کارگروه جبران خسارت‌های جانی و بدنی حادثه بندر شهید رجایی در دادگستری هرمزگان همچنین اعلام کرده است این فرآیند به‌منظور تکریم ارباب‌رجوع، تسریع در رسیدگی و تسهیل امور آسیب‌دیدگان به صورت ویژه طراحی و پیش‌بینی شده است.

فرآیند پرداخت دیه جان‌باختگان و جبران خسارت آسیب‌دیدگان و مجروحان این حادثه از همان لحظات اولیه حادثه آغاز شده و رییس‌کل دادگستری هرمزگان نیز روز گذشته از پرداخت دیه جان‌باختگان ظرف ۴۸ ساعت از طریق شرکت‌های بیمه و انجام فوری فرآیند جبران خسارت آسیب‌دیدگان از طریق دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خبر داده است.

کد خبر: ۳۳۸٬۵۴۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha