۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱
درخواست ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای کسب و کارهای کشاورزی
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد

درخواست ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای کسب و کارهای کشاورزی

خالدی، مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۲۰هزار میلیارد ریال درخواست تسهیلات مورد نیاز متقاضیان آسیب دیده از کرونا در بخش کشاورزی تا کنون از استان ها دریافت شده است.

به گزارش بازار به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمد خالدی مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: از  تعداد درخواست‌های ارائه شده تاکنون، ۲۶۷۷ در خواست با مجموع ۱۸۸۱ میلیارد ریال از سوی افراد بیمه شده در کسب و کارهای کشاورزی خسارت دیده از ویروس کرونا در سامانه "کارا" تا کنون برای دریافت تسهیلات با کارمزد ۱۲ درصدی ثبت نام کرده اند.

خالدی افزود: درخواست فعالان فاقد بیمه در کسب و کارهای کشاورزی آسیب دیده از کرونا برای تسهیلات نیز در استان های کشور به ۱۷ هزار و ۶۲۱ نفر رسیده است.

وی اظهار کرد: از تعداد درخواست های ثبت شده در سامانه کارآ ۲۲۷۰  فقره پرونده با مبلغ ۱۵۸۱  میلیارد ریال و با اشتغال ۱۳ هزار و ۳۰۸  نفر در مرحله بررسی بانک عامل بوده و مبلغ ۳۵.۵  میلیارد ریال تا کنون به آنها تسهیلات پرداخت شده است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۱۵ درصد ثبت نام ها برای دریافت تسهیلات اشخاص بیمه شده در کسب و کارهای آسیب دیده بخش کشاورزی از استان مازندران، ۱۰ درصد اردبیل و ۷ درصد استان آذربایجان غربی و کمترین ثبت نام ها مربوط به قم بدون ثبت نام و سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی است.

وی در عین حال تصریح کرد: بیشترین درخواست برای دریافت تسهیلات بانکی با کارمزد ۱۲ درصدی برای زیر رسته های مرغداری با ۴۳ درصد، پرورش مرغ ۱۷ درصد و کشتارگاه های طیور و مرغ ۱۴ درصد و کمترین برای زیر رسته های پرورش بوقلمون، پرورش بلدرچین و فروش خرده فرآورده های دریایی بدون ثبت نام بوده اند.

خالدی درباره چگونگی روند پرداخت تسهیلات به اشخاص بیمه نشده در کسب و کارهای کشاورزی نیز گفت: تا کنون ۲۱  استان ۱۷ هزار و ۶۲۱ درخواست اشخاص بیمه نشده به مبلغ ۲۰۵۸۸ میلیارد ریال تسهیلات  به وزارت جهاد کشاورزی فرستاده اند و این اسامی را برای بارگذاری در سامانه کارآ ارسال کرده ایم.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد که کسب و کارهای کشاورزی آسیب دیده از کرونا با عنوان رسته چهاردهم در خرداد ماه به فهرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ثبت نام در سامانه کارآ و به منظور دریافت تسهیلات برای اشخاص بیمه شده و فعال در این واحد های تولیدی اضافه شد.

وی رسته چهاردهم کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا را شامل واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه ای سبزی و صیفی جات صادراتی و مراکز تولید عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی عنوان کرد.

خالدی گفت: با وجود زمان محدود برای متقاضان بخش کشاورزی، میزان درخواست ها در حوزه کشاورزی برای دریافت تسهیلات در حال افزایش است و با این حال فرآیندهای بارگذاری و پرداخت تسهیلات در بانک ها به کندی پیش می‌رود.

وی یکی از مهمترین دلایل کندی پرداخت تسهیلات را عدم تخصیص منابع تسهیلاتی کرونا به بانک کشاورزی به عنوان تنها بانک تخصصی بخش کشاورزی دانست و تاکید کرد: درخواست افزوده شدن بانک کشاورزی به فهرست بانک های عامل و تخصیص منابع بخش کشاورزی به این بانک به بانک مرکزی ارسال و قول مساعد برای این کار داده شده است.

کد خبر: ۳۳٬۷۲۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha