۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۹
راه آهن قیمت تمام شده خود را از مشتری دریافت می کند| آغاز مشکلات حوزه حمل و نقل از دولت
مدیرعامل راه آهن:

راه آهن قیمت تمام شده خود را از مشتری دریافت می کند| آغاز مشکلات حوزه حمل و نقل از دولت

ذاکری مدیرعامل راه آهن با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل جاده‌ای، دریایی و هوایی بحث‌ها و مشکلاتی داریم که غالبا از مشکلات دولتی آغاز می شود گفت: راه آهن قیمت تمام شده خود را باید از مشتری دریافت کند.

بازار؛ گروه راه و مسکن: جبارعلی ذاکری در هفتمین دوره جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت دارایی های فیزیکی ایران با اشاره به اینکه با نگهداری و تعمیر و بازسازی ناوگان فرسوده، خدمات راه آهن ادامه می یابد و نسبت به نوع موجود، هزینه های نگهداشت افزایش یافته است گفت: امیدواریم در مجموعه راه آهن به کمک فعالان حوزه بتوانیم بخشی از قیمت تمام شده را مدیریت کنیم.

وی تصریح کرد: راه آهن قیمت تمام شده خود را باید از مشتری دریافت کند یکی از بحث هایی که به صورت جدی باید در ناوگان ها و زیربناها مورد توجه باشد بحث کاهش هزینه های تولید و خدمات است که با بازنگری در فرایندها صورت می گیرد.

در حوزه حمل و نقل جاده‌ای، دریایی و هوایی بحث‌ها و مشکلاتی داریم که غالبا از مشکلات دولتی آغاز و سقف اداره خدمت برای فعالان حوزه ها مطرح می‌شود

ذاکری درباره وضعیت نگهداری و تعمیر در راه آهن و ضرورت بازنگری در فرایندها گفت: در حوزه حمل و نقل جاده‌ای، دریایی و هوایی بحث‌ها و مشکلاتی داریم که غالبا از مشکلات دولتی آغاز و سقف اداره خدمت برای فعالان حوزه ها مطرح می‌شود.

مدیر عامل راه آهن برگزاری این جایزه در جهت ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی موثر است و به نوعی ارزیابی مجدد بیرونی علاوه بر ارزیابی درونی شکل می‌گیرد ادامه داد: برگزاری این اقدام، انجام مهندسی نگهداشت و مدیریت دارایی‌های فیزیکی را به دنبال دارد تا این جایزه سالانه برگزار شود و مشارکت بیشتری از دستگاه‌های اجرایی را شاهد باشیم.

وی افزود: ۳۳ دستگاه اجرایی از مجموعه های صنایع فولادی، نفتی، شهرداری ها، صنایع دفاع و مجموعه‌های فعال در این جایزه حضور دارند امیدواریم با برگزاری این دوره مسایل اجرایی مجموعه‌های دیگر محک زده شود و در رقابتی آثار اقتصادی خوبی در پیش باشد. ذاکری درباره

وی ضمن ارائه چند پیشنهاد تصریح کرد: باید بتوانیم برای مدیریت هزینه نگهداشت ناوگان، اقداماتی انجام دهیم؛ توانمندسازی نیروی انسانی و مشاوران صنایع مختلف همچنین افزایش اثربخشی سامانه های مدیریتی نت، باید در انجمن مورد توجه قرار بگیرد.

اولین دغدغه یک مدیر ارشد باید برنامه تولید و عملکرد را محقق کند این موضوع به عنوان چالش نخست مطرح است. چالش دوم این است که با توجه به سرعت تکنولوژی، نیازهای مشتریان و ذینفعان به لحظه تغییر می کند لذا باید به بهترین شکل پاسخگوی این خواسته ها باشیم

همچنین نوید نصر دبیر جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت دارایی های فیزیکی ایران نیز در این مراسم گفت: برنامه عملکرد و بودجه سازمان، عمدتا از خروجی درآمدی و عملکردی سازمان به جمع بندی می رسد لذا ناگزیر هستیم خطوط تولید را در دسترس داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید بتوان برنامه تولید و عملکردی خود را به صورت ۱۰۰درصدی محقق کنیم افزود: اولین دغدغه یک مدیر ارشد باید برنامه تولید و عملکرد را محقق کند این موضوع به عنوان چالش نخست مطرح است. چالش دوم این است که با توجه به سرعت تکنولوژی، نیازهای مشتریان و ذینفعان به لحظه تغییر می کند لذا باید به بهترین شکل پاسخگوی این خواسته ها باشیم.

دبیر هفتمین دوره جایزه نگهداری با این بیان که، یا باید خطوط تولید به روز داشته باشیم یا سیستم های تولید را به سیستم های انعطاف پذیر تبدیل کنیم ادامه داد: باید به مقوله توسعه پایدار توجه ویژه داشته و به دنبال بزرگ کردن نقش دارایی ها و تجهیزات باشیم.

در عمده صنایع ایرانی به دلیل تحریم‌ها نتوانستیم خطوط به روز داشته باشیم

نصر اشاره کرد: در عمده صنایع ایرانی به دلیل تحریم‌ها نتوانستیم خطوط به روز داشته باشیم و تجهیزاتمان برای گذشته است برای افزایش نرخ تولید باید به نرخ خرابی ها هم توجه کنیم لذا باید برای سطح و تناسب فعالیت های نگهداری و تعمیرات و سیاست گذاری دارایی، یک برنامه منسجم داشته باشیم.

وی اظهار کرد: در مقوله ناترازی انرژی هیچ گریزی جز مدیریت بهینه مصرف انرژی نداریم؛ برای تحقق برنامه های عملکردی باید به فکر تامین منابع پایدار باشیم لذا باید به نقدینگی توجه کنیم.

نصر بیان کرد: در بیش از ۸۰ ارزیابی که انجام دادیم، متوجه شدیم برای مطالبه گری مناسب نیازمند زیرساختی با عنوان منابع اطلاعاتی هستیم. حضور نیرو و سرمایه کار جدید، ‌چالش هایی را ایجاد می کند؛ حفظ و نگهداشت نیروی انسانی یک چالش است باید نظام های انگیزشی را تعویض کنیم و تغییر دهیم. توجه به موضوع سودآور کردن مجموعه از طریق بهینه کردن هزینه های عملیات و خلق ارزش کردن نگهداشتی که منتج به ارتقای بهره وری شود، از جمله مواردی بود که دبیر هفتمین دوره از جایزه به آنان اشاره کرد.

وی همچنین ادامه داد: نگهداشتی ارزش دارد که کیفیت محصول را بالا ببرد و در طرح ریزی فعالیت ها ریسک ایمنی دارایی ها را نشان دهد تا بازدهی بیشتری از نرخ سرمایه گذاری بگیریم.

نصر ارزش نهفته نگهداشت در صنایع را از منظر مالی در قالب ۴ شاخص عنوان کرد و در ادامه گفت: مفهوم چرخه عمر مدیریت دارای فیزیکی، در بخش های هزینه، نصب، آموزش، بهره برداری، تامین و نگهداری و ... مطرح می شود.

وی ضرورت نگاه راهبردی به مدیریت دارایی های فیزیکی را برشمرد و آنان را در قالب بهبود تصمیم گیری، کاهش هزینه، تخصیص بهینه منابع و تعیین سطح بهینه نگهداشت بیان کرد.

وی اشاره کرد: انگیزش، آموزش، حمایت، مطالبه گری و ارزیابی عملکرد، مدیریت تعارضات و نوآوری و خلاقیت نیز از جمله ضرورت های نگاه راهبردی به سرمایه انسانی است.

موضوعات تعالی، توسعه، برنامه ریزی برای حفظ عملکرد دارایی ها و مدیریت دانش به عنوان راهکارهای عملی برای بهبود عملکرد حوزه نگهداشت، نیز از سوی نصر دبیر این دوره از جایزه، مطرح شد.

کد خبر: ۳۰۷٬۱۸۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha