به گزارش خبرنگار بازار، مسعود منصور بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در حاشیه نشست مدیران آبخیزداری و منابع طبیعی منطقه ۳ کشور در سالن اجتماعات منابع طبیعی در ساری با اظهار اینکه توسعه زراعت چوب از جمله راهکارها برای حمایت از صنایع چوبی است، افزود: امسال در سطح ۳۰ هزار هکتار از عرصه های طبیعی زراعت چوب انجام می شود.
وی با عنوان اینکه میزان برداشت در قالب طرح زراعت چوب به یک میلیون مترمکعب رسیده است، افزود: در این بخش با جهش تولید ۲۰۰ هزار مترمکعبی روبرو بودیم.
وی قاچاق را از پدیده های مذموم و رایج بیان کرد و اجرای طرح های جایگزین حفاظتی را از جمله روش ها برای کاهش میزان قاچاق ذکر کرد و گفت: باید حفاظت برای پایه طرح های ملی و فنی باشد.
سرپرست سازمان جنگل ها با اشاره به معضل کمبود نیروهای حفاظتی در جنگل های شمال درباره واردات چوب نیز گفت: منابع طبیعی فقط درباره نوع و کیفیت چوب حساس است اما واردات باید طبق ضوابط فنی و اصولی انجام شود.
منصور همچنین با اشاره به اینکه برداشت درختان افتاده و شکسته باید طبق قانون انجام شود و نظرات مختلفی درباره آن وجود دارد، افزود: برخی عقیده دارند وجود این درختان سبب رشد آفات و بیماری ها در جنگل می شود.
وی درباره ساماندهی شرکت های بهره بردار چوب نیز گفت: نیروهای این شرکت ها باید توسط خود شرکت ساماندهی شود و ما موظف به انجام تعهدات در برابر این شرکت ها هستیم.
نظر شما