۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰
شبکه گاز مازندران به تهران وصل می شود | ۴۰۰ روستا فاقد گاز
مدیرعامل گاز مازندران:

شبکه گاز مازندران به تهران وصل می شود | ۴۰۰ روستا فاقد گاز

ساری- مایلی رستمی، مدیرعامل گاز مازندران گفت: با اتصال شبکه گازرسانی استان از هراز و سوادکوه به تهران افت فشار گاز در استان کاسته می شود.

قاسم مایلی رستمی در گفت وگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: در بخش گازرسانی به مناطق بالادست مازندران حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای امسال اختصاص یافت که طرح های این مناطق به سرعت در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه گازرسانی به منطقه دو هزار و سه‌ هزار تنکابن با اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال اجرا است، افزود: برای بخش دالخانی رامسر نیز ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت تا اهالی این بخش نیز از نعمت گاز برخوردار شوند.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران از گازرسانی ۸۸ کیلومتری برای ۱۱ روستای کم برخوردار اشکورات رامسر با هزینه هر کیلومتری تا ۱۱ میلیارد تومان خبر داد و یادآور شد: همچنین گازرسانی مناطق بالادست حوزه انتخابیه نوشهر چالوس و کلاردشت و ادامه آن تا بلده با هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در حال اجرا است که شبکه گازرسانی بلده ۳۵۰ کیلومتری با ۱۰ پیمانکار در حال کار است.

مایلی رستمی با اشاره به اینکه اتصال گاز جاده هراز آمل به تهران جهت کاهش افت فشار از برنامه های جدی شرکت گاز مازندران است، تصریح کرد: برای گاز رسانی به مناطق بالادست آمل حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.

وی از گازرسانی به شیخ موسی و فیلبند بابل و هزارجریب شرق مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد: گازرسانی پل سفید به ورسک سوادکوه نیز با ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه در حال اجرا است که بر اساس برنامه اتصال به فیروزکوه جهت کاهش افت فشار گاز استان در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به اینکه ۹۷ درصد خانوار روستایی و ۹۹.۹ دهم درصد خانوار شهرهای مازندران از نعمت گاز برخوردار هستند، گفت: حدود ۴۰۰ روستای کم جمعیت استان بدون گاز هستند که گازرسانی به این مناطق از سیاست‌های شرکت گاز مازندران است.

کد خبر: ۲۶۰٬۹۳۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha