۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰
۱۹۱ معامله به ارزش بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان
عملکرد هفتگی بورس انرژی؛

۱۹۱ معامله به ارزش بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان

بورس انرژی در هفته‌ای که گذشت میزبان ۱۹۱ معامله به ارزش بیش از ۴۸ هزار و ۳۶۲ میلیارد ریال بود که از این میزان ۱۶۶ هزار و ۴۴۴ تن به معاملات فرآورده‌های هیدروکربوری در بازار فیزیکی این بورس اختصاص داشت.

به گزارش بازار، در هفته گذشته ۹۹.۴ درصد معاملات بورس انرژی ایران در بازار فیزیکی انجام شد. به این ترتیب، بیش از ۱۱۵ هزار و ۹۸۴ تن فرآورده هیدروکربوری به ارزش بیش از ۳۵ هزار و ۵۰۸ میلیارد ریال در رینگ بین‌الملل و بیش از ۵۰ هزار و ۴۵۸ تن فرآورده هیدروکربوری به ارزش بیش از ۱۲ هزار و ۵۵۴ میلیارد ریال در رینگ داخلی معامله شد.

در بازه زمانی ششم تا دهم آبان‌ماه ۱۴۰۲، بورس انرژی ایران شاهد معامله یک میلیون و هشت هزار کیلووات ساعت برق فیزیکی به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۸ میلیون ریال بود.

گفتنی است، بیش از یک میلیون و ۹۹۵ هزار کیلووات ساعت برق در بازار مشتقه به ارزش دو میلیارد و ۶۲۷ میلیون ریال نیز معامله شد. در این بازار همچنین ۱۲۲ هزار و ۴۰۰ کیلووات ساعت برق سبز به ارزش دو میلیارد و ۱۴۲ میلیون ریال دادوستد شد.

در پنج روز معاملاتی هفته گذشته شرکت پتروشیمی نوری با ۵۵ هزار و ۹۵۰ تن عرضه در صدر عرضه‌کنندگان برتر بورس انرژی ایران قرار داشت. پس از آن شرکت پتروشیمی بوعلی‌سینا با ۴۰ هزار و ۹۶۲ تن، شرکت پالایش نفت آبادان با ۳۶ هزار تن، شرکت نفت ستاره خلیج فارس با ۳۲ هزار و ۳۴۶ تن و شرکت پالایش نفت بندرعباس با ۲۵ هزار و ۸۶۰ هزار تن قرار دارند.

از میان محصولات عرضه‌شده در هفته‌ای که گذشت، تمام عرضه‌های شرکت پتروشیمی نوری به فروش رفت و بنابراین این شرکت بیش‌ترین سهم از معاملات انجام‌شده را به خود اختصاص داد.

شرکت نفت ستاره خلیج فارس و شرکت ملی گاز ایران به‌ترتیب ۳۲ هزار و ۳۴۶ و ۲۴ هزار تن عرضه داشتند که تمام این حجم را به‌فروش رساندند و بدین ترتیب در جایگاه دوم و سوم بیش‌ترین معاملات قرار گرفتند.

پس از آن شرکت پالایش نفت تبریز با ۱۸ هزار و ۹۹۵ تن و شرکت پالایش نفت شیراز با ۱۰ هزار و ۱۰۸تن توانستند در رده چهارم و پنجم قرار گیرند.

در هفته‌ای که گذشت نزدیک به ۵۱ هزار تن نفت سفید در بورس انرژی ایران معامله شد و در جایگاه نخست کالاهای معامله‌شده نشست.

پس از نفت سفید، برش سنگین با ۳۷ هزار تن رتبه دوم را از آن خود کرد و بعد از آن گاز مایع، رافینیت و نفتای سبک در رده‌های سوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر: ۲۵۳٬۴۴۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha