به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، داود منظور، با اشاره به اولویت های سازمان برنامه و بودجه در تخصیص منابع لازم به طرح ها و پروژه های کلان عمرانی در کشور بیان کرد: اولویت نخست ما در این بخش، معطوف به طرح هایی است که در آستانه بهره برداری هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ما طرح های زیادی را در کل کشور احصا کرده ایم، گفت: طرح هایی نظیر طرح های جاده ای، ریلی و بیمارستانی را به عنوان اولویت اول در تخصیص ها لحاظ خواهیم کرد به ویژه طرح هایی که بیش از ۹۵ درصد پیشرفت دارند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کل کشور با بیان اینکه برای طرح هایی با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت در سال جاری اقداماتی انجام خواهیم داد، تاکید کرد: ما برای این طرح های پیشران و کلان برنامه هایی را تدارک دیده ایم. همچنین ما در سازمان برنامه و بودجه نیز یک ساختار ویژه برای این امور تحت عنوان امور «طرح های کلان و پیشران» ایجاد کرده ایم.
وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با توجه به مصوبات سفر آقای رئیس جمهور، منابع لازم برای طرح هایی که نزدیک به مرحله بهره برداری هستند را تا پایان امسال و یا تا پایان سال آینده، با اولویت تخصیص دهیم.
منظور با بیان اینکه در مابقی موارد هم طبیعتا سعی می کنیم که یک توزیع عادلانه ای در استان ها داشته باشیم، ادامه داد: همچنین تلاش خواهیم کرد که این تخصیص ها عمدتا با نظر استانداران انجام شود.
فرآیند تخصیص منابع براساس لابی گری را تغییر خواهیم داد
وی با بیان اینکه اهمیت طرح های کلان در استان ها را استانداران تعیین می کنند، بیان کرد: اینکه ما بگویم می خواهیم منابع را بین همه استان ها یکسان توزیع کنیم، شاید خیلی منطق قابل دفاعی نداشته باشد اما اینکه همکاران ما هم بخواهند در این بخش سلیقه ای برخورد کنند و یا براساس فشارهای وارده صورت گرفته تخصیص ها را انجام دهند، قطعا ما این فرآیند را تغییر خواهیم داد.
منظور با بیان اینکه در توزیع و تخصیص منابع اعتقاد به عدالت بین استانی داریم، تاکید کرد: همچنین ما معتقدیم باید به سمت موضوعی برویم که برای کشور به سرعت تبدیل به سرمایه شده و دارایی های کشور را مولد میکند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه در زمینه عقب ماندگی های برخی استان در بهره مندی از منابع بیان کرد: ما برای محرویت زدایی برنامه ای ویژه ای داریم و یک ردیف و اعتبار ویژه ای به میزان ۱۵ هزار میلیارد تومان برای محرومیت زدایی در سال جدید پیش بینی کرده ایم لذا حتما سعی می کنیم اعتبارات محرومیت زدایی را با توجه به همان عقب ماندگی های استان ها تخصیص دهیم ضمن اینکه ما باید در مرحله تدوین بودجه هم به این شاخص های آمایشی - استانی توجه کنیم.
منظور در ادامه با بیان اینکه باید اعتبارات بیشتری برای استان های محروم و عقب افتاده در نظر گرفته شود، تاکید کرد: حتما در ۵ سال آینده باید سعی کنیم یک گام به سمت عدالت بین استانی نزدیک تر شویم.
نظر شما