تولید و سرمایه‌گذاری در کشور نیاز به حمایت ویژه دارد
رئیس اتاق گرگان:

تولید و سرمایه‌گذاری در کشور نیاز به حمایت ویژه دارد

رئیس اتاق گرگان با تأکید بر اینکه بخش خصوصی در شتاب بخشیدن به توسعه و افزایش تولید نقش ویژه‌ای دارند، گفت: در شرایط فعلی، تولید و سرمایه‌گذاری به حمایت ویژه نیاز دارد.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، امیر یوسفی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان هم با اشاره به اینکه اکنون تولید و سرمایه‌گذاری در کشور نیاز به حمایت ویژه دارد، گفت: از مجلس شورای اسلامی انتظار داریم که در رابطه با حل موانع قوانین و تسهیل آن با بخش خصوصی، گفتمان بیشتری داشته باشند.

یوسفی در نشست هیات نمایندگان اتاق گرگان با دبیر کمیسیون قضایی مجلس، فرایند طولانی استعلام‌ها برای سرمایه‌گذاری را ازجمله موارد کاهش انگیزه‌بخش خصوصی دانست و اضافه کرد: در همه دنیا برای جذب سرمایه‌گذاری تلاش دولت‌ها به تدوین سیاست‌های تشویقی است درحالی‌که این فرایند در ایران کاملاً وارونه عمل می‌کند.

او افزود: بخش خصوصی در شتاب بخشیدن به مسیر افزایش تولید و توسعه کشور می‌تواند نقش به سزایی ایفا کند و ضرورت حمایت و همراهی مجلس، دولت و قضائیه را هم بیشتر می‌کند.

رئیس اتاق گرگان یادآور شد: رهبر معظم انقلاب برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در کشور تأکید دارند و برای شتاب در این مسیر باید قوانین دست و پاگیر این حوزه حل شود چون تحریم‌های ظالمانه دشمنان طی سال‌های اخیر به بسیاری از تولیدکنندگان خسارت وارد کرده است.

او در خاتمه ضمن تأکید بر اینکه امروز تولید و تجارت در کشور به حمایت بیشتری از سوی دولت نیازمند است، خاطرنشان کرد: باوجوداینکه همه مدیران دولتی مدعی به تلاش برای رفع موانع تولید هستند، جای سؤال است که چرا این مشکلات از پیش پای بخش خصوصی برداشته نمی‌شود.

برنامه هفتم توسعه گامی مؤثر برای آینده کشور است
در این نشست، هاجر چناران دبیر کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: انتقال مسائل و مشکلات تولیدکنندگان کشور به کمیسیون قضایی می‌تواند سریع‌تر بسیاری از موانع بر سر راه فعالیت آنها را برطرف کند.

او افزود: اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی باید ارتباط خود را در طرح مسائل و مشکلات در حوزه‌های تولید و سرمایه‌گذاری با کمیسیون‌های مرتبط ازجمله قضایی بیشتر کنند.

چنارانی همچنین با اشاره به اینکه بررسی برنامه هفتم توسعه کشور در مجلس شورای اسلامی حدود ۳ تا ۴ چهار ماه طول خواهد کشید افزود: برنامه توسعه هفتم گامی مؤثر برای پنج سال آینده این مرز و بوم است و باید بررسی آن با دقت انجام شود.

او اضافه کرد: خلأ و مشکلاتی که پیش پای بخش خصوصی قرار دارد به‌صورت مکتوب از طریق اتاق بازرگانی به مجلس ارائه شود تا بتوانیم در جهت رفع آن قدم برداریم.

دبیر کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در بررسی برنامه مزبور از بیانات رهبر معظم انقلاب به‌خوبی استفاده خواهد شد

او در خاتمه با بیان اینکه با تصویب قوانین ضرب‌العجلی و فاقد بررسی‌های کارشناسی مخالفم، افزود: چنین تصمیماتی تنها به آسیب و تضعیف بیشتر به بخش خصوصی و کاهش انگیزه سرمایه‌گذاران منجر خواهد شد

رسیدگی به مسائل و مشکلات تولیدکنندگان مطابق اولویت‌بندی
در ادامه، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، گفت: باید فهرست مسائل و مشکلات پیشرو تولیدکنندگان تهیه و بر اساس اولویت برای حل آنها تلاش شود.

غلامرضا منتظری اظهار کرد: مجموعه اتاق بازرگانی گرگان یکی از موفق‌ترین نهادهای خصوصی است که تمامی افراد فعال در آن با دلسوزی مسئولیت‌پذیری کار می‌کنند.

منتظری تأکید کرد: به‌جای اندیشه جذب سرمایه‌گذاری باشیم باید به فکر حال‌وروز تولیدکنندگان فعلی در کشور باشیم.

او افزود: به دستگاه‌های قضائیه و مجریه هم باید تکلیف شود تا بیشتر از گذشته دغدغه سر راه تولیدکنندگان کشور را پیگیر کنند.

مبصری عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی گرگان گفت: عمده درآمد در گلستان از محل صنایع مرتبط با کشاورزی بوده و نیاز به حمایت از تولیدکنندگان این بخش دارد.

او ادامه داد: تاکنون از حمایت دادستانی استان گلستان از تولیدکنندگان منطقه در رفع مسائل و مشکلات حوزه حقوقی قدردانی می‌کنیم.

او خواستار حذف قیمت دستوری در تولید محصول کشاورزی شد و گفت: این اقدام زیان به تولیدکنندگان وارد می‌کند.

کد خبر: ۲۲۲٬۴۱۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha