۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۳
بازگشت ۴۲۰۰ بنگاه اقتصادی به چرخه تولید در سال ۱۴۰۱

بازگشت ۴۲۰۰ بنگاه اقتصادی به چرخه تولید در سال ۱۴۰۱

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: امسال ۴۲۰۰ واحد اقتصادی به چرخه تولید برگشتند که این مهم با کمک دستگاه های در بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی و خدمات صورت گرفته است.

به گزارش بازار، امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحدهای اقتصادی امروز در سمینار آشنایی با صنعت احیا و تجدید ساختار واحدهای اقتصادی اظهار داشت: برای اشتغالزایی تمرکز بر واحدهایی که معطل مانده، تعطیل یا با نصف یا یک سوم ظرفیت اسمی در حال فعالیت بودند احیا شدند و این نهضت همچنان ادامه دارد.

مدنی با بیان اینکه قانون رفع موانع تولید، تجربه‌ای قابل بحث و هدایت است؛ افزود: برای احیای واحدهای تولیدی باید کار نهضتی انجام شود به همین منظور در ابتدا تجارب دیگر کشورها در این زمینه مطالعه شد که در آنجا چگونه احیا صورت گرفته است؛ در این میان اولین خلائی که احساس شد مجموعه احیاگر بود.

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحدهای اقتصادی ادامه داد: دلیل تعطیلی بنگاه اقتصادی در کشور، موارد مختلف مانند شرایط اقتصادی، مدیریتی، ساختار مالی و عقب افتادگی سطح تکنولوژی است.

وی با بیان اینکه برای احیا واحدهای اقتصادی نباید صرفا برای دریافت تسهیلات مالی به سبک بانک‌ها سوق داد تصریح کرد: این تجربه در گذشته نیز وجود داشته است و باعث شده که افراد با دریافت تسهیلات بانکی، ورشکستگی بزرگتری را تجربه کرده اند.

مدنی اظهارداشت: احیاگر کسی است که خود مجهز به دانش احیا است یا اینکه قابلیت تجهیز به این دانش‌ها دارد یا اینکه افراد و تجهیزات را حول خود جمع می‌کند تا بنگاه اقتصادی را احیا کنند.

وی گفت: احیاگران واحدهای اقتصادی لزوما خود منابع مالی ندارند، بلکه می‌توانند از منابع مالی مختلف استفاده کنند؛ احیاگر می‌تواند خود را مجهز و از ابزار مالی به خوبی استفاده و واحدهای راکد را احیا کند.

معادن توسعه روستایی و مناطق محروم کشور اظهار داشت: واحدهایی در تملک بانک‌ها تملک بانک‌ها بوده، اما راکد هستند به همین خاطر از بانک‌ها در خواست کرده‌ایم که این واحدهای اقتصادی را احیا کنند یا برای احیا آن‌ها را برای احیا واگذار کنند.

مدنی گفت: ۶۷ تا ۶۸ هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل داریم همچنین از ۶۰۰ هزار واحد تولیدی صنفی در کشور یک سوم آن‌ها تعطیل و نیمه تعطیل است.

وی افرود: واحدهای تولید و بنگاه اقتصادی راکد و تعطیل را باید از دریافت تسهیلات بانکی منع کرد و منابع مالی آن‌ها را از روش‌های دیگری از جمله مشارکت نجات دارد.

نماینده معاون اول رئیس‌جمهور در نهضت احیای واحدهای اقتصادی با اشاره به دلایل تعطیلی واحدهای اقتصادی در کشور گفت: دلیل رکود و تعطیلی ۱۷ درصد بنگاه‌های کشور به خاطر قدیمی بودن تکنولوژی، ۵۰ درصد تامین مالی و ۱۲ درصد به دلیل مشکلات بازار است؛ البته در برخی موارد همه این مشکلات یا بخشی از آن‌ها را داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر این دیدگاه ایجاد شده است که احیا واحدهای تولید برای کشور ضروری است؛ داشته‌های کشور را می‌توان با رویکردهای جدید استفاده و مسائل را واحدهای تولید را حل کرد.

وی با بیان اینکه ۲۹۰۰ احیاگر شناخته شده در کشور حال فعالیت هستند گفت: برای تامین مالی واحدهای تولید علاوه بر آورده خود احیا گر از ابزارهای بورس و بانک مرکزی نیز کمک گرفته می‌شود.

وی اظهار داشت:۴۲۰۰ واحد امسال اقتصادی به چرخه تولید برگشته اند که این مهم با کمک دستگاه‌های در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، معدنی و خدمات صورت گرفته است.

کد خبر: ۲۱۲٬۰۱۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha