۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
حضور کشورهای اروپایی در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته
بزرگترین رویداد طلایی کشور در تهران

حضور کشورهای اروپایی در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته

بیش از ۱۰۰ شرکت داخلی و همچنین ۱۰ شرکت خارجی از کشورهای ژاپن، ترکیه، ایتالیا، آلمان و سوئیس در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته حضور داشتند.

بازار؛ گروه اصناف و بازرگانی: محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران طی چهار روز میزبان ده ها شرکت، واحد تولیدی و عرضه کننده طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع و تجهیزات و دستگاه های مختلف این صنعت گرانبها بود. در این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، بیش از یکصد شرکت داخلی از استان های مختلف کشورمان و همچنین ۱۰ شرکت خارجی از کشورهای ژاپن، ترکیه، ایتالیا، آلمان و سوئیس حضور دارند و جدیدترین و نوین ترین تولیدات، دستگاهها و تجهیزات و روش ها و طرح های تولیدی طلا، نقره و جواهرات را ارائه و به نمایش گذاشتند.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا، جواهر و سنگ های قیمتی ایران با اشاره به برپایی این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه انواع جواهر، نقره، سنگ های قیمتی، ساعت، ماشین آلات، ابزارآلات و تجهیزات مربوط به طراحی و تولید طلا، جواهر، نقره، سنگ های قیمتی ‌توانمندیهای این صنعت به معرض دید بازارهای هدف و عموم قرار گرفت.

شفایی افزود: همچنین اتحادیه ها، انجمن ها، تشکل های مربوطه، مراکز آموزشی و پژوهشی و تحقیقاتی مربوط به موضوع نمایشگاه، دست اندرکاران در امر طراحی و دست اندرکاران در بخش اکتشاف و استخراج معادن طلا، نقره، جواهر و سنگ های قیمتی نیز در این نمایشگاه حضور داشتند.

وی اضافه کرد: معرفی جدیدترین محصولات و توانمندی های تولید داخلی، آشنایی تولیدکنندگان با نوین ترین طرح ها و برنامه های این صنعت، دسترسی به سلایق مصرف کنندگان داخلی و خارجی و ایجاد رقابت در تولید، صادرات و خدمات برخی از اهداف برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته بود.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر افزود: صنعت طلا و جواهر و گوهرسنگ ها درصورت آماده نمودن زیرساخت‌های آن می تواند به عنوان جایگزین خوبی برای صنعت نفت و فرآورده های آن به شمار آید و در حال حاضر ما جز ۷ کشور تولید کننده هستیم و برپایی نمایشگاه های تخصصی در این زمینه از جمله راهکار های توسعه این صنعت در کشور محسوب می شود.

به گفته شفایی ریاست اتحادیه، ایران از نظر فناوری و شیوه های جدید صنعت با مشکلی روبرو نیست و تنها چالشی که در حال حاضر در مقابل این صنعت وجود دارد، آیین نامه ها و بخشنامه های دست و پاگیر در حوزه تولید و بویژه صادرات است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برندسازی، رقابت در تولید، بازاریابی و فروش، پایداری در صادرات محصولات و مشتری مداری از جمله مزیت های نوینی است که دست اندرکاران این صنعت مهم از کارگاه های کوچک تا کارخانه های بزرگ به آن اهتمام دارند.

کد خبر: ۲۰۸٬۲۳۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha