۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
کد خبر: . ۱۸۹٬۲۴۶
برداشت ۲۹۱ هزار و ۱۸۸ هزار تن ذرت علوفه ای در استان همدان

همدان - مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: چهار هزار و ۴۱۵ هکتار ذرت علوفه ای در استان همدان کشت شده و از این سطح ۲۹۱ هزار و ۱۸۸ هزار تن ذرت برداشت شده است.

به گزارش بازار؛ علی خدارحمی از دوره آموزش سیلاژ ذرت علوفه ای در همدان خبر داد و گفت: چهار هزار و ۴۱۵ هکتار ذرت علوفه ای در استان همدان کشت شده و از این سطح ۲۹۱ هزار و ۱۸۸ هزار تن ذرت برداشت شده است.

علی خدا رحمی اظهار داشت: با توجه به خشکسالی های اخیر یکی از راه های نگهداری خوراک دام سیلاژ کردن آن است.

وی افزود: در واقع سیلاژ تخمیر کنترل شده مواد رطوبت دار مثل علوفه ذرت، یونجه، جو ، سورگوم و شبدر است که غذایی بی نظیر برای انواع دام به حساب می آید.

خدارحمی اضافه کرد: زمان نگهداری این خوراک ها با استفاده از تخمیر طولانی تر شده و همچنین مواد مفید انرژی زا به منظور تقویت دام را در خود دارد.

وی گفت: علوفه های سیلاژ شده را می توان تا مدت های طولانی استفاده کرد و این انتظار را داشت که ارزش غذایی علوفه زیاد تغییر نکند.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: دامداران هر ساله نیاز علوفه ای خود را از زمان برداشت محصول از طریق سیلاژ ذرت علوفه ای تامین می کنند و به همین منظور دوره آموزشی آماده سازی سیلوی ذرت علوفه ای برای دامداران استان برگزار شد.

۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
کد خبر: ۱۸۹٬۲۴۶

اخبار مرتبط

کمتر کسی میدونه که سریعترین راه خرید دلار، خرید تتر هستش. چون قیمت هر تتر برابر با ۱ دلاره. تتر در هر لحظه از شبانه روز خرید و فروش میشه و نگرانی نگهداری از دلار کاغذی رو هم نداره. در حال حاضر بزرگترین صرافی که این امکان رو به ایرانی‌ها میده، صرافی نوبیتکس هست. شما در کمتر از سه دقیقه می‌تونین تو این صرافی حساب باز کرده و سریع و آسان به‌ صورت آنلاین دلار بخرین.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 4 =