۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۴
کد خبر: . ۱۸۶٬۲۵۵
پیشنهاد مشارکت مردم به عنوان پلیس مالیاتی

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در توئیتی به جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با رئیس ‎سازمان امور مالیاتی کشور درباره سامانه‌های مالیاتی،اشاره کرد.

به گزارش بازار، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس در توئیتی نوشت: در گفتگوی با خبرگزاری صدا و سیما پیرامون جلسه اعضای کمیسیون اصل نود مجلس با رئیس ‎سازمان امور مالیاتی کشور درباره مسائل مالیاتی و سامانه‌های مالیاتی، ضمن اعلام خبر اصلاح سامانه گزارش‌های مردمی جهت نظارت اجتماعی به پیشنهاد کمیسیون جهت شراکت مردم به عنوان پلیس مالیاتی اشاره شد.

۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۱۸۶٬۲۵۵

اخبار مرتبط

کمتر کسی میدونه که سریعترین راه خرید دلار، خرید تتر هستش. چون قیمت هر تتر برابر با ۱ دلاره. تتر در هر لحظه از شبانه روز خرید و فروش میشه و نگرانی نگهداری از دلار کاغذی رو هم نداره. در حال حاضر بزرگترین صرافی که این امکان رو به ایرانی‌ها میده، صرافی نوبیتکس هست. شما در کمتر از سه دقیقه می‌تونین تو این صرافی حساب باز کرده و سریع و آسان به‌ صورت آنلاین دلار بخرین.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 0 =