به گزارش بازار، غلامرضا مرحبا در مورد دلایل ریزش قیمت کامودیتیها اظهار داشت: ترازوی تعادلی در دنیا وجود دارد و رابطهای عکس بین قیمت برخی از اقلام گرانبها همانند فلزات گرانبها و نفت و شاخصهای بازارهای جهانی وجود دارد. البته انس طلا بازار خودش را دارد و در مورد فراوردههای نفتی نیز؛ زمستان یا تحریمهای که در برابر برخی کشورها و روابطی که بین روسیه و غرب پیش آمده است، در این شاخصها تاثیرگذار بوده است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: معمولا، چون افزایش شاخص نسبت عکس با میزان تقاضا برای برخی فلزات و اقلام گرانبها در بازارهای جهانی دارد، لذا این مسئله میتواند در قیمت های آنها تاثیر گذار باشد و این قیمتها را بالا و پایین کند.
وی ادامه داد: بازار جهانی در برههای با افت شاخصها مواجه شد که اتفاقا بر بازار کامودیتیها همانند نفت و طلا اثرگذار بود تا جایی که اینها با کاهش قیمت مواجه شدند. این اتفاق در شرایطی افتاده است که قیمت و شاخص عرضه نفت و طلا در شش ماه امسال رضایت بخش بود و همچنان هم این رضایت بخشی ادامه دارد.
مرحبا تاکید کرد: خوشبختانه طبق گزارشات و گزارش سازمان بورس و با توجه به کاهش قیمتها، اما همچنان بازار سرمایه ارزندگی قابل توجهی دارد.
نظر شما