۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۴
بیش از ۸۷ درصد تسهیلات بانک کشاورزی برای تقویت بخش کشاورزی پرداخت شد

بیش از ۸۷ درصد تسهیلات بانک کشاورزی برای تقویت بخش کشاورزی پرداخت شد

بانک کشاورزی در عملکرد یکساله دولت سیزدهم، بیش از ۸۷ درصد معادل ۱۵۶۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات به صورت تخصصی برای تقویت بخش کشاورزی و صنایع و خدمات وابسته پرداخت کرده است.

به گزارش بازار، بانک کشاورزی در راستای ایفای نقش مهم و موثر «حمایت مالی از بخش کشاورزی»، با حمایت «دولت سیزدهم، دولت مردم» و در راستای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه به «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۷۸۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات به یک میلیون و ۲۲۶ هزار نفر پرداخت کرده که بیش از ۸۷ درصد آن، یعنی معادل ۱۵۶۳ هزار میلیارد ریال را به صورت تخصصی برای تقویت بخش کشاورزی و صنایع و خدمات وابسته به آن پرداخت کرده و مابقی عمدتا در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و یا در راستای تجهیز منابع بانک و تقویت توان حمایتی بانک از بخش کشاورزی بوده است.

بیش از ۸۷ درصد تسهیلات بانک کشاورزی برای تقویت بخش کشاورزی پرداخت شدبر اساس این گزارش، تسهیلات بانک کشاورزی و حمایت مالی این بانک از فعالان بخش کشاورزی که با تاکید بر توسعه پایدار، بهینه‌سازی مصرف منابع آب، خاک و انرژی، استفاده از روش‌ها و فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان و ارتقای کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی صورت می‌گیرد، نقش بسیار مهم و موثری در تامین امنیت غذایی کشور، توسعه اقتصادی بخش کشاورزی، اشتغال‌آفرینی، بهبود معیشت کشاورزان، روستاییان و فعالان بخش کشاورزی و رونق و شکوفایی اقتصادی کشور دارد.

این گزارش می‌افزاید: پرداخت تسهیلات در شعب بانک کشاورزی سراسر کشور در دولت سیزدهم، روندی صعودی و روبه رشد داشته به طوری که تسهیلات پرداختی این بانک در پنج ماهه نخست سال جاری در مقایسه با همین مقطع در سال گذشته ۱۰۹ درصد معادل ۳۱۹ هزار میلیارد ریال افزایش داشته که این موفقیت، با حمایت و همراهی دولت، اعتماد و لطف ملت و تلاش و تعهد مدیران و کارکنان این بانک میسر شده است.

شایان ذکر است؛ بانک کشاورزی علاوه بر پرداخت تسهیلات، با تکیه بر زیرساخت‌های قدرتمند خود در حوزه بانکداری الکترونیک و برخورداری از کارشناسان متخصص در حوزه‌های متعدد کشاورزی، حسابداری و مالی، بانکداری بین‌الملل، بانکداری الکترونیک، حقوق بانکی و ... در تمام مراحل اجرای طرح‌ها با ارائه مشاوره‌های تخصصی و مالی، همراه و حامی مجریان طرح بوده و در ادامه با طراحی و اجرای سامانه‌های الکترونیکی متعدد از جمله سامانه بازارگاه محصولات کشاورزی، سامانه جامع خرید تضمینی گندم، سامانه نظارت بر مصرف تسهیلات و ... تلاش کرده است تا ضمن ممانعت از خروج منابع مالی بخش کشاورزی، پشتیبانی از زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و حفظ پویایی چرخه اقتصادی این بخش، از تولید کنندگان، توزیع کنندگان و مصرف کنندگان بخش کشاورزی حمایت کند.

کد خبر: ۱۷۰٬۸۵۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha