۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
مقاومت مدیران دولتی برای خصوصی سازی
سرپرست دفتر نظارت سازمان خصوصی سازی مطرح کرد

مقاومت مدیران دولتی برای خصوصی سازی

سرپرست دفتر نظارت و پیگیری مطالبات سازمان خصوصی سازی گفت: ما در برخی مواقع، شاهد مقاومت مدیران دولتی هستیم که علاقه‌ای به واگذاری زیرمجموعه‌های خود ندارند.

به گزارش بازار، حسین امیر رحیمی در نشستی تخصصی در چهارمین روز از رویداد بین المللی خصوصی سازی در اقتصاد ایران که با موضوع بررسی الزامات و راهکارهای اصلاح ساختار شرکت‌های دولتی پیش از خصوصی سازی برگزار شد با تاکید بر اینکه منابع مالی دولت محدود است گفت: نگاه دولت به واگذاری ها، درآمدزایی است اگرچه در قوانین و مقررات اشکالاتی هم وجود دارد.

وی اضافه کرد: از دلایل محدودیت آماده سازی پیش از واگذاری می‌توان به بحث تعارض منافع و تضامین داخل شرکت‌ها اشاره کرد.

رحیمی با بیان اینکه در سازمان خصوصی سازی می‌توان اقداماتی را در حوزه ارتقای شفافیت و انضباط مالی، انجام داد، گفت: برای مثال انتشار اطلاعات در کدال، تشکیل بانک اطلاعات جامع شرکت ها، زمینه سازی برای حمایت هوشمند دولت در قبل و بعد واگذاری، اصلاح ترکیب سهام داری، استقرار حاکمیت شرکتی، توجه به صنعت مرتبط با هر بنگاه و الزامات تغییرات ساختاری، از مواردی است که می‌تواند به شفافیت شرایط واگذاری کمک کند.

وی افزود: وضعیت کنترل کرونا در کشورها موجب شده که شاهد اوج گیری اصلاح ساختار شرکت‌ها در کشورهای مختلف جهان باشیم. از همین رو، پیشنهاد می‌شود برای بهبود شرایط ضرورت برون سپاری اصلاح ساختار و همچنین استفاده از کارگزاران واگذاری مدنظر قرار بگیرد.

سرپرست دفترنظارت و پیگیری مطالبات سازمان خصوصی سازی تقویت شرکت‌های تامین سرمایه و تقویت ساختار سازمان با اولویت آماده سازی و اصلاح ساختار و استفاده از تجربه کشورهای پیشرفته دیگر را از دیگر اقداماتی دانست که می‌تواند به تغییر شرایط کمک کند.

کد خبر: ۱۵۲٬۸۱۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha