۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۵
خرید انواع دربهای داخلی و درب ضد سرقت

خرید انواع دربهای داخلی و درب ضد سرقت

پیش از این که تکنولوژی تا به این اندازه پیشرفت کند، اصلی ترین عنصر مراقبتی خانه و کاخ ها، دروازه های بزرگ و سنگینی بود که از ورود دشمن جلوگیری می کرد.

به گزارش بازار، پیش از این که تکنولوژی تا به این اندازه پیشرفت کند، اصلی ترین عنصر مراقبتی خانه و کاخ ها، دروازه های بزرگ و سنگینی بود که از ورود دشمن جلوگیری می کرد. به نظر می آید که امروزه هم فرق چندان زیادی نکرده است و هنوز هم یکی از مهم ترین عناصر محافظتی در یک ساختمان، درب های آن است.
البته گذر زمان، فاکتورهای دیگری مثل زیبایی، انعطاف پذیری و... را نیز به لیست ویژگی های یک درب خوب اضافه کرد.

در این مقاله از وب سایت شباک صنعت می خواهیم به موضع انواع دربهای داخلی و درب ضد سرقت بپردازیم. اگر تمایل به خرید یک درب مناسب برای ساختمان یا خانه تان دارید، توصیه می کنیم این مقاله را از دست ندهید.

انواع درب های ساختمانی

زمانی که صحبت از درب های ساختمانی می شود، باید این نکته را در نظر داشته باشید که دسته بندی درب ها بر اساس معیارهای مختلفی صورت می گیرد. انواع درب ها را در دسته بندی های زیر می توان بررسی کرد:

  • انواع درب از لحاظ متریال

  • انواع درب از لحاظ کاربرد

  • انواع درب از لحاظ ابعاد

  • انواع درب بر اساس محل استفاده

در ادامه با ما همراه باشید تا درب های مختلف را بررسی کنیم.

انواع درب از لحاظ متریال به کار رفته در آن

از مصالح و متریال زیادی برای ساخت درب های ساختمان استفاده می شود. امروزه تنوع این مورد به قدری بالاست که شما می توانید با هر سلیقه و بودجه ای، درب مورد نیاز خودتان را تهیه کنید.

۱. درب چوبی: این دسته از درب ها، طبیعتا از جنس چوب ساخته می شوند. درب های چوب گران قیمت اما بسیار شکیل و زیبا می باشند و می تواند زیبایی منحصر به فردی برای محیط به همراه داشته باشند. درب های چوبی را می توان از چوب درختان مختلفی مثل تبریزی، راش، گردو، روس و...به دست آورد. طبیعتا چوب درختانی مثل گردو مقاوم تر هستند. در نتیجه قیمت درب های ساخته شده از آن ها نیز بالاتر خواهد بود. درب های چوبی می توانند بهترین المان یک خانه باشند.

۲. درب های فلزی: یکی دیگر از رایج ترین درب های ساختمانی که در طراحی های مینیمال و مدرن کاربرد خیلی زیادی دارد، درب های فلزی است. این فلز می تواند هر چیزی باشد تا زمانی که سنگینی زیادی به سازه تحمیل نکند. یکی از بهترین فلزات سبک به کار رفته در ساخت درب های فلزی، آلومینیوم است. این متریال علاوه بر سبکی، طول عمر بالایی هم دارد و ارزان قیمت است.

۳. درب های MDF: یکی دیگر از محصولاتی که برای ساخت درب های ساختمانی به کار میرود، ام دی اف است. این درب ها از خرده چوب و افزودنی های مختلف و چسب مخصوص ساخته می شوند. مقاومت ام دی اف بسیار بالاست و سبک تر از چوب است. درب های ام دی اف، طراحی های مختلفی دارند و شکیل هستند. علاوه بر این رنگ بندی آن ها نیز کامل است. درب های MDF همان کارایی چوب را دارند با این تفاوت که ارزان تر هستند و به طبیعت نیز آسیب وارد نمی کنند چرا که بازیافت می شود.

۴. درب های HDF: اگر به دنبال یک درب ارزان قیمت اما به نسبت خوب هستید، توصیه میکنیم درب های اچ دی اف را مد نظر داشته باشید. این درب ها نیز از تخته های فیبر ساخته می شود. چگالی و تراکم آن نسبت به MDF کمتر است اما باز هم کیفیت قابل قبولی دارد و به عنوان درب های داخلی ساختمان و اتاق به کار می آید.

۵. درب های شیشه ای: این نوع از درب های ساختمانی در محل های خاصی نصب می شوند و نمی توان در هر جایی از آنها استفاده کرد. مثلا بیشتر فروشگاه ها و واحدهای تجاری می توانند از درب های شیشه ای استفاده کنند. درب های شیشه ای جهت داشتن ویو و آفتاب گیر بودن، بهترین گزینه به حساب می آیند. علاوه بر این از درب های شیشه ای می توان به عنوان درب تراس و بالکن یا درب راه پله نیز استفاده کرد. تنوع کاربردهای درب شیشه ای بسیار بالاست.

۶. درب پلی وود: این گونه درب ها از ترکیب چوب و پلاستیک ساخته می شود و مقاومت خیلی زیادی در برابر ضربه یا آسیب هایی مثل خوردگی یا زنگ زدگی دارد. درب های پلی وود بسیار سبک هستند و می توان در جاهای مختلفی از خانه، آن ها را به کار برد.

۷. درب UPVC: اگر به دنبال محصولی مقاوم و ارزان برای استفاده در ساخت درب هستید، توصیه می کنیم درب های یو پی وی سی را نیز امتحان کنید. مقاومت این نوع متریال در برابر آب و رطوبت، مواد شیمیایی خورنده و ...بسیار خوب است.

خرید انواع دربهای داخلی و درب ضد سرقت

انواع درب از لحاظ کاربرد

۱. حالا که با متریال مختلف ساخت درب های ساختمانی آشنا شدید، بد نیست در مورد درب های کاربردی نیز صحبت کنیم:

۲. درب ضد سرقت: از مهم ترین درب هایی که امروزه در بازار وجود دارند، می توان به درب های ضد سرقت اشاره کرد. این درب ها همان طور که از نامشان نیز پیداست، در برابر هرگونه نفوذ افراد غریبه مقاوم هستند. ساختار مستحکم و قوی درب های ضد سرقت باعث شده که در خط مقدم ایمنی ساختمان به کار بیایند.

معمولا از درب ضد سرقت فلزی به عنوان درب ورودی واحد استفاده می شود. درب های ضد سرقت دارای یک ورق آهنی در مرکز خود هستند که آنها را ضد دیلم و ضربه می سازد. هم چنین ابزار و یراق به کار رفته در درب های ضد سرقت بسیار مقاوم است. قفل هایی که در این گونه درب ساختمانی به کار می رود، دارای چندین زبانه و قفل است که کار سارق را بسیار سخت می کند. علاوه بر این، درب های ضد سرقت بسیار زیبا هستند و می توانند نمای خانه را بسیار زیباتر سازند.

۳. درب آکوستیک: حتما شما هم این گونه درب ها را دیده اید که در محیط های خاصی استفاده می شوند. درب های آکوستیک همان طور که از نامشان نیز پیداست بیشتر برای محیط هایی که نیاز به سکوت و آرامش دارند به کار می رود. مثلا استودیوهای ضبط صدا یا اتاق مدیران شرکت، از درب آکوستیک استفاده می کنند. این گونه درب ها، عایق های صوتی فوق العاده ای هستند. بسته به جنس آن ها، در ساختار درب های عایق صوتی از پشم سنگ و فوم استفاده می شود. هم چنین جنس چرمی درب های آکوستیک و لمسه دوزی های آن، خاصیت عایق سازی اش را بیشتر می کند.


۴. درب ضد حریق: همان طور که از نامش نیز پیداست، از این درب ها برای محیط هایی استفاده می شود که امکان آتش سوزی در آن ها زیاد است و به محافظت بیشتری احتیاج دارند. این درب ها مقاومت خیلی خوبی در برابر حریق و آتش سوزی از خود نشان می دهند و به سرعت ذوب نمی شوند. به این ترتیب فرصت کافی برای خاموش آتش را فراهم می کنند. از این درب ها در محیط های احساسی مثل تولیدی ها و کارگاه ها، بیمارستان ها و موتورخانه ها استفاده می شود.

۵. درب ضد آب: اگر می خواهید که درب مورد نظر را در محیط های مرطوب به کار بگیرید، توصیه می کنیم حتما به سراغ درب های ضد آبی مثل درب ABS بروید. این درب ها از نوعی پلیمر مصنوعی خاص ساخته شده اند که مقاومت فوق العاده ای در برابر نفوذ رطوبت از خود نشان می دهد. به همین دلیل خیلی ساده و راحت می توان از آن ها به عنوان درب سرویس های بهداشتی استفاده کرد.

انواع درب ها بر اساس ابعاد

می توان گفت به طور کلی دو نوع درب سفارشی شده و استاندارد داریم. درب های سفارشی شده بر اساس ابعادی که سفارش می دهید، ساخته خواهند شد. برای اندازه گیری ابعاد درب، بهتر است که ابعاد چارچوب در و لولای آن را داشته باشید.

درب های استاندارد نیز ابعاد ثابتی دارند که تقریبا در بیشتر چارچوب ها می توان آن ها را نصب کرد.

انواع درب ها بر اساس محل استفاده

۱. درب های بیمارستانی: این گونه درب ها معمولا به صورت بادبزنی باز و بسته می شوند تا در شرایط سخت و اورژانسی وقت اضافه ای از پزشکان و پرستاران نگیرند. هم چنین مقاومت این گونه درب ها بسیار بالاست و به سادگی دچار آسیب نمی شوند.

۲. درب های تراس: از دیگر درب های داخلی ساختمانی است که معمولا از جنس شیشه ساخته می شوند تا به عنوان نورگیر نیز به کار رود. این درب های تراس از جنس شیشه سکوریت که بسیار مقاوم و نشکن است، هستند. در واقع اصلی ترین دلیل به کار بردن شیشه سکوریت این است که از ورود سارق یا افراد مزاحم به درون منزل جلوگیری به عمل آورد.

خرید انواع دربهای داخلی و درب ضد سرقت

سخن نهایی

اگر بخواهیم به یکی از بهترین تولید کنندگان انواع درب های داخلی و درب ضد سرقت اشاره کنیم، نباید شباک صنعت را فراموش کرد. یکی از بهترین خریدهایی که می توانید داشته باشید از طریق این وب سایت خواهد بود. در صورتی که هرگونه سوالی راجع به خرید درب های ساختمانی دارید، می توانید با همکاران ما در شباک صنعت تماس گرفته و سوالات خود را با آن ها مطرح کنید.

کد خبر: ۱۴۹٬۵۸۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha