۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۱
تولیدات در کشت و صنعت مغان از قالب سنتی خارج شود
استاندار اردبیل:

تولیدات در کشت و صنعت مغان از قالب سنتی خارج شود

اردبیل- عاملی، استاندار اردبیل گفت: برای سودآور کردن تولید در بخش زراعت، باغ و دام کشت و صنعت مغان، باید قالب سنتی تولیدات در این بنگاه اقتصادی به قالب نوآوری و فناوری تبدیل شود.

سید حامد عاملی در حاشیه آیین امضای قرارداد تأسیس و راه‌اندازی پردیس علم و فناوری تخصصی کشاورزی و دامپروری در کشت و صنعت مغان در گفتگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: در گذر از کشاورزی سنتی، به سمت کشاورزی تحول‌آفرین با رویکرد تولید ثروت و اشتغالزا به راحتی می توان شرایط مساعدی را برای تولیدکنندگان فراهم کرد تا تولید آنها در مسیر توسعه و تحول استان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دیگر نمی توان به شکل سنتی از مجموعه‌های کشت و صنعت و دامپروری مغان محصولاتی را برداشت کرده و روانه بازار کرد، گفت: برای سودآور کردن تولید در بخش زراعت، باغ و دام کشت و صنعت مغان باید قالب سنتی تولیدات در این بنگاه اقتصادی به قالب نوآوری و فناوری تبدیل شود تا ما بتوانیم در عرصه‌های جهانی و بین‌المللی حرفی برای گفتن داشته باشیم.

استاندار اردبیل توجه به نسل جدید کشاورزی را همراه با دستیابی به فناوری ها و نوآوری های جدید یادآور شد و تصریح کرد: راه‌اندازی اولین پردیس تخصصی کشاورزی در کشت و صنعت مغان گامی مؤثر در دستیابی به این اهداف ارزشمند است که امیدواریم از ظرفیت صاحب نظران، متخصصان و جوانان با ایده خلاقانه بیشتر و بهتر استفاده کرد.

عاملی ضرورت تدوین برنامه دراز مدت در ایجاد تحول کشت و صنعت مغان را همپای کشاورزی نوین جهانی یادآور شد و افزود: ما اگر می خواهیم الگویی موفق با برنامه‌ریزی مدون در عرصه کشاورزی ارائه کنیم، راهی جز تقویت پردیس و مجموعه‌های فناورانه در این حوزه نداریم و مهمترین عنصر در این بخش توجه به کشاورزی دانش‌بنیان است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در کشت و صنعت ما به تحول راهبردی همراه با تغییر نگرش در ساختارها نیازمندیم تا این بنگاه اقتصادی به عنوان یک مجموعه پیشرو، اثربخش، سیاست‌گذار و راهبردمحور بتواند اهداف توسعه استان را محقق کند.

عاملی اضافه کرد: در بخش کشاورزی باید آیین‌نامه‌ها و ضوابط و مقررات در مسیر تقویت تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی باشد که بر اساس ابلاغیه جدید این وزارت در سال مزین به «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی» این بخش ۲۰ درصد توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و ۱۰ درصد فروش محصولات را عهده‌دار خواهد بود.

وی بیان کرد: در بخش کشاورزی به عنوان محور اصلی توسعه استان در گذر از کشت و زرع سنتی، ما به تولید ثروت و نگاه تحول‌آفرینی نیازمندیم تا بتوانیم اهداف و برنامه‌ریزی ها را به نحوی انجام دهیم تا با ارزش افزوده بیشتر تولید محصول با نگاه ثروت‌آفرین و ثروت‌ساز تحقق پیدا کند.

کد خبر: ۱۴۹٬۱۶۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha