رامین صادقی در گفتوگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: در قالب این طرح کشوری که ۵۳ قلم کالا را شامل میشود، در مرحله اول کمک فنر خودرو و فروش باتریهای استاندارد و جمعآوری کالاهای قاچاق و بیکیفیت در اولویت قرار گرفته تا به تدریج شاهد شناسهدار شدن لوازم یدکی خودرو باشیم.
وی تصریح کرد: اولین فاز اجرایی طرح رهگیری قطعا یدکی و مصرفی وسائط نقلیه با هدف کمک به تقویت تولید داخلی و جلوگیری از واردات بیکیفیت این کالاها انجام میشود تا تولیدکنندگان داخلی نیز مورد حمایت قرار گیرند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل به برپایی گشتهای مشترک با تعزیرات حکومتی در این حوزه اشاره کرد و گفت: از امروز در کنار ارائه گزارشهای مردمی، ناظران ما با حضور در واحدهای عرضه لوازم یدکی سعی میکنند تا شناسه ۱۳ رقمی آنها را مورد رصد قرار داده و از فروش کالاهای قاچاق در این حوزه جلوگیری کنند.
صادقی افزود: متأسفانه باتری و سایر لوازم یدکی غیراستاندارد در ماههای اخیر وارد بازار شده که انتظار میرود خریداران در هنگام خرید به شناسه ۱۳ رقمی و نشان استاندارد این کالاها توجه کنند تا جلوی عرضه کالاهای بیکیفیت گرفته شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: کلیه فروشندگان موظفند تا کد شناسه ۱۳ رقمی را روی کارتن و بستهبندی کالا نصب کنند تا خریدار به محض مشاهده شناسه آن را مورد رصد و پایش قرار دهد.
صادقی اضافه کرد: از طریق سامانه مخابراتی این کد شناسه ۱۳ رقمی با گوشیهای هوشمند و ارائه بارکد قابل رصد و پیگیری است و به محض نامعتبر بودن شناسه اعلام آن از طریق سامانه انجام میشود.
وی بیان کرد: هموطنان همچنین با کد دستوری #۴۱۰۷۷۷۷* میتوانند از اصالت کالا اطمینان حاصل کرده و نسبت به خرید جنس با کیفیت اقدام کنند.
صادقی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ما از طریق سامانه ۱۲۴ نیز در خدمت مردم هستیم تا گزارشها، گلایهها و اعتراض خود را در این زمینه اعلام کنند تا با متخلفان برخورد شده و در کنار تشکیل پرونده تعزیراتی، جلوی ورود کالاهای غیراستاندارد نیز به بازار گرفته شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل تصریح کرد: اتاق اصناف و اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو در این زمینه یاریگر ما هستند تا به تدریج ۵۳ قلم کالای این حوزه را با شناسههای دقیق و از طریق رهگیری جامع تجارت بتوانیم ایمنسازی کرده و عرضه کالاهای با کیفیت در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما