۲۴ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۳
آغاز طرح ملی «واکنش سریع» در حوزه راهداری کشور
معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خبر داد:

آغاز طرح ملی «واکنش سریع» در حوزه راهداری کشور

با هدف افزایش ایمنی راهها، ارتقای کیفیت و سرعت ارایه خدمات راهداری و رضایتمندی کاربران جاده ای، طرح اقدام ملی در حوزه راهداری با عنوان "طرح واکنش سریع " آغاز شد.

به گزارش بازار به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، رضا اکبری معاون راهداری این سازمان گفت:" طرح واکنش سریع " تاکیدی با قید فوریت بر اجرای بخشی از وظایف ذاتی و مهم ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستانهای سراسر کشور است.

اکبری خاطر نشان کرد :روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستانها موظفند با به کارگیری نیروی انسانی، ماشین آلات و تجهیزات موجود و همچنین ظرفیت اکیپ های امانی و پیمانی راهداری و راهدارخانه ها و همچنین گشت های راهداری و ترابری، نسبت به اجرای مفاد این طرح اقدام نمایند.

اکبری افزود :با توجه به دستورالعمل اجرایی این طرح، روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستانها موظفند، در خصوص اقدامات چهارگانه با موضوع لکه گیری چاله در راههای اصلی و شریانی، تعمیر یا ایمن سازی تابلوها، علایم و حفاظهای باز شده یا صدمه دیده خطرناک در راههای اصلی و شریانی و پاکسازی سطح راه از مصالح، اشیاء خارجی و... و. در راههای اصلی و شریانی، حضور موثرداشته و  با تجهیزات و امکانات در محل حادثه در کلیه راههای کشور باید با قید فوریت اقدام نمایند.

وی با اشاره به اینکه در خصوص موارد یادشده باید بلافاصله پس از اطلاع یابی از طریق هریک از روشهای اطلاع یابی موجود نظیر گزارش یا مشاهده گشت راهداری، تماس با ۱۴۱، گزارشهای مردمی یا رانندگان، گزارش پلیس راه و سایر سازمانها و ارگانهای ذی ربط، به قید فوریت نسبت به اعزام اکیپ ویژه عملیات راهداری به محل و رفع مشکل مربوطه حداکثر ظرف مدت یک ساعت اقدام کرده و گزارش اقدامات انجام شده را به همراه مستندات تصویری آن در سامانه جامع راهداری WWW.RMS.RMTO.IR‌ ثبت نمایند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین اظهار داشت :در مورد راههای فرعی و روستایی، مدت انتظار برای استقرار اکیپ در محل و رفع مشکل با توجه به مسافت و توپوگرافی آن، ممکن است از یک ساعت تجاوز کند ولی حداکثر به ۲ تا ۴ ساعت محدود می گردد.

اکبری اظهارهمچنین اظهار داشت : با ابلاغ و اجرایی شدن این طرح در سراسر کشور و با برنامه ریزی منسجم و اجرای مناسب در مراحل اجرایی آن، امید است تحولی متمایز نسبت به اجرای چهار وظیفه اجرایی در حوزه استحفاظی ادارات راهداری شهرستانها صورت گیرد این در حالی است که نظارت بر حسن اجرای این طرح بر عهده مدیران کل ادرات راهداری و حمل و نقل جاده ای استانها و معاونان راهداری این ادارات کل می باشد.

کد خبر: ۱۳٬۷۶۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha