۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۷
ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی تولیدات بخش کشاورزی استان همدان
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی همدان عنوان کرد:

ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی تولیدات بخش کشاورزی استان همدان

همدان - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ارزش ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی تولیدات بخش کشاورزی این استان خبر داد.

به گزارش بازار و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی همدان؛ حجت الله شهبازی اظهار کرد: طبق آخرین آمار پایه‌ای رسمی که سازمان جهاد کشاورزی همدان از وضعیت تولیدات مختلف بخش کشاورزی استان مربوط به سال ۹۹ در سال ۱۴۰۰منتشر کرده یکی از جمله جداول و اطلاعات آمار پایه‌ای برآورد ارزش تولیدات بخش کشاورزی استان بوده که برای این جدول ارزش تولیدات سه فعالیت تحت عناوین زراعت، باغبانی و دامپروری تعریف شده است.

وی با بیان اینکه در این جدول برآورد ارزش تولیدات هر فعالیت پیش بینی و ارزش‌گذاری شده، افزود: در این جدول افزون بر ۶۷ هزار میلیارد ریال ارزش تولیدات زراعی، ۷۹ هزار میلیارد ریال ارزش تولیدات باغبانی و ۵۳ هزار میلیارد ریال ارزش تولیدات دامپروری برآورد شده که سرجمع ارزش تولیدات کل بخش کشاورزی استان ۲۰۰ هزار میلیارد ریال می‌شود.

شهبازی با اشاره به اینکه زراعت از ارزش تولیدات بخش کشاورزی استان ۳۴درصد، باغبانی ۴۰ درصد و دامپروری ۲۶ درصد دارای سهم است، عنوان کرد: در جدول یک ارزش افزوده نیز برای هر سه فعالیت پیش بینی و محاسبه شده که ارزش افزوده پیش‌بینی و محاسبه شده برای بخش زراعت استان ۲۳ هزار میلیارد ریال، باغبانی بیش از ۴۷ هزار میلیارد ریال و برای دامپروری ۹ هزار میلیارد ریال بوده و سرجمع ارزش افزوده بخش کشاورزی استان همدان ۸۰ هزار میلیارد ریال است.

وی با بیان اینکه زراعت استان از این برآورد ارزش افزوده ۲۹ درصد، باغبانی ۵۹ درصد و دامپروری ۱۲ درصد سهم دارند، گفت: ۸۲ هزار هکتار سطح فعالیت های باغبانی استان‌ همدان بوده و بخش باغبانی توانسته با هزینه کمتری ارزش افزوده بیشتری را به دست بیاورد.

شهبازی در ادامه یاد آور شد: برای کل کشاورزی استان به ازاء یک ریال هزینه‌ای که می‌کنیم ۱.۶۷ ریال ارزش تولید به دست می‌آوریم که در این سه بخش در زراعت به ازاء یک ریال ۱.۵۲ ریال، دامپروری ۱.۲۱ ریال و باغبانی ۲.۵۱ ریال ارزش تولید به ازاءهر یک ریال هزینه‌کرد است.

وی گفت: در مزیت نسبی که بین‌فعالیت مختلف کشاورزی استان همدان انجام شده و در آمار نامه رسمی سال ۱۴۰۰ منتشر شده باغبانی دارای ارزش و مزیت نسبی بسیار بالاتری بوده و سرمایه گذاری در این فعالیت از درآمد بهتری برخوردار است که امیدواریم با این اطلاعات به دست آمده زمینه سرمایه‌گذاری هر چه بیشتر سرمایه گذاران و کشاورزان را در فعالیت‌های مختلف کشاورزی شاهد باشیم.

کد خبر: ۱۳۰٬۴۷۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha