به گزارش بازار، حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی با بیان اینکه دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ رشد اقتصادی ۸ درصدی در نظر گرفته است، افزود: ۴.۵ درصد این رشد اقتصادی از محل سرمایهگذاری حدود ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی و ۳.۵ درصد بقیه آن نیز از محل افزایش بهرهوری تامین خواهد شد.
وی اظهار داشت: سهم هر کدام از بخشهای مختلف اقتصادی کشور مانند صنعت، کشاورزی، خدمات و عمران برای تحقق رشد اقتصادی فوق به طور کامل مشخص شده است و نکته قابل توجه در لایحه بودجه توزیع عادلانه رشد اقتصادی در تمامی استانها و شهرستانها و رویکرد ایجاد عدالت و رشد متوازن در کشور می باشد.
میرتاج الدینی با ابراز تاسف از اینکه سرانه درآمدی مردم در برخی استانهای محروم از میانگین کشوری پایین تر است، یادآور شد: بر همین اساس باید به این مناطق در بودجه سال آینده توجه بیشتری شده و سرمایه گذاری بیشتری صورت بگیرد تا وضعیت مردم در مناطق محروم بهبود یابد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد ثبات اقتصادی یکی از اهداف مهم دولت در بودجه سال آینده است، گفت: این موضوع برای فعالان بخش اقتصادی بسیار حائز اهمیت است و در صورت ایجاد ثبات در جهت گیریهای اقتصادی امکان جذب سرمایه، بسیار افزایش پیدا خواهد کرد، اما متاسفانه در چند سال اخیر شاخصهای اقتصادی در بخش جذب سرمایهگذاری، نرخ بهرهوری و نرخ رشد اقتصادی منفی بوده که در بودجه ۱۴۰۱ تلاش شده تا به سمت رشد سرمایه گذاری حرکت شود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تدوین بودجه به صورت ضدتورم را از ویژگی های بارز بودجه سال آینده خواند و اضافه کرد: این موضوع در صورتی حاصل می شود که حجم نقدینگی و پایه پولی کنترل و بانکها نظاممند شوند و در کنار آن میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی در بودجه کنترل و برای آن برنامهریزی شده و شورای عالی پول و اعتبار سهم هر کدام از بانکها را مشخص کرده باشد.
نظر شما