۱۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۳
پلیس گمرک تهران راه‌اندازی می‌شود
رئیس پلیس امنیت اقتصادی:

پلیس گمرک تهران راه‌اندازی می‌شود

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به راه‌اندازی پلیس گمرک در اکثر مبادی ورودی استان‌های مرزی کشور، گفت: در آینده نزدیک، پلیس گمرک در تهران نیز راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش بازار، سرهنگ علی ولی پور گودرزی در پاسخ به این پرسش که از دیدگاه شما کدام یک از این موارد، کمبود در تامین و توزیع کالا، دلالی و واسطه‌گری و ضعف در مدیریت بازار در شکل‌گیری بازار سیاه بیشترین نقش را دارد؟ اظهار داشت: نمی‌توان گفت تنها یکی از این موارد موجب شکل‌گیری بازار سیاه است بلکه هر سه مورد تاثیرگذار است، اما به همت مسئولان خوشبختانه در کشور کمبود کالا نداریم.

وی در خصوص اظهارات گوینده برنامه مبنی بر اینکه متاسفانه در دوران کرونا بازار سیاه دارو شدت گرفت، این داروها از چه مبادی وارد می‌گردند که به‌جای ورود به بازار اصلی وارد چرخه بازار سیاه می‌شوند؟ گفت: عده‌ای به این داروها دسترسی داشتند و در مقطع زمانی این داروها را با قیمت کلان به مردم می‌فروختند این افراد باعث شدند قیمت دارو در کشور سرسام‌آور شود. پلیس در این خصوص چند طرح اجرا و چند نفر از سر شبکه‌های بازار سیاه دارو را شناسایی و دستگیر کرد.

وی افزود: مقدار دارویی که از این افراد کشف کردیم قابل‌توجه بود و بلافاصله پس از کشف با معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت هماهنگ کردیم و داروهایی را که قابل‌استفاده بود، استفاده کردند و داروهایی که فاسد شده بود از چرخه مصرف خارج شد.

سرهنگ ولی پور تصریح کرد: کمبودی در بازار دارو نداریم و با توجه به همسو بودن ناجا، پلیس امنیت اقتصادی و قوه قضاییه، افرادی که شناسایی شدند با قرار بازداشت موقت در اختیار مقامات قضایی هستند. ما همچنان در حال نظارت هستیم و امیدواریم دیگر شاهد چنین مواردی در کشورمان نباشیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران در پاسخ به این پرسش که شما به‌عنوان پلیس امنیت اقتصادی، چه اقداماتی می‌کنید تا بازار سیاه کالاهای اساسی در کشور به‌طورکلی از بین برود؟ تصریح کرد: تعداد زیادی از یگان‌ها و سازمان‌ها در کشور مسئول رسیدگی به بازار سیاه هستند و پلیس بخشی از این چرخه است و اگر هر بخشی اقدامات خود را به‌خوبی انجام ندهد در این روند اخلال به وجود می‌آید و این چرخه دچار مشکل می‌شود. وظیفه ما حفظ امنیت و برخورد با افرادی است که با احتکار و ایجاد تقاضای کاذب در بازار، نوسان ایجاد می‌کنند.

سرهنگ گودرزی گفت: اگر سازمان و یگانی در بخش تولید، عرضه و توزیع کالا کوتاهی بکند ممکن است مشکلاتی در بازار آن کالا به وجود بیاید. در جلسات هم‌اندیشی و هم‌افزایی که با سازمان‌های مختلف برگزار می‌شود مصوباتی صادر می‌شود که این سازمان‌ها وظایف خود را در این خصوص به‌درستی انجام دهند. اولویت اول پلیس رسیدگی به مواردی است که گریبان‌گیر بخش سلامت جامعه است.

وی در پاسخ به این پرسش که چگونه می‌شود کالایی که هنوز وارد بازار اصلی نشده است ما آن کالا را در بازار سیاه می‌بینیم؟ آیا بخشی از این اتفاقات مربوط به مبادی ورودی و گمرک کشور نیست؟ تصریح کرد: اظهارات شما در خصوص گمرک کشور درست است. از مردم تقاضا می‌کنم در چنین مواردی که کالایی را در بازار سیاه مشاهده می‌کنند با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند، ما بدون فوت وقت، ورود و اعلام‌جرم و با این افراد برخورد قانونی می‌کنیم. پشتوانه ما مردم و اطلاعات آن‌ها در خصوص چنین مواردی است اگر مردم اطلاع‌رسانی کنند ما کم‌کاری نمی‌کنیم.

سرهنگ، ولی پور در پایان اظهار داشت: یکی از اهداف ناجا در سال گذشته راه‌اندازی پلیس گمرک بود و در اکثر مبادی ورودی استان‌های مرزی این پلیس‌راه اندازی شده است شاید ۱۰۰ درصد راه‌اندازی نشده، ولی کم کم پلیس‌های مرزی سامانه محور خواهند شد. به جد پیگیر هستیم پلیس گمرک تهران هم در آینده نزدیک راه‌اندازی شود تا شاهد بازار سیاه کالا در کشور نباشیم.

کد خبر: ۱۱۶٬۷۷۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha