به گزارش بازار، محمد اسلامی در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی کارکنان وزارت جهاد کشاورزی افزود: به دلیل قرائت نادرست و همچنین تلاقی قوانین، چندین سال بود که در حریم شهرها با فقر زمین مواجه بودیم، اما با همت وزارت جهاد کشاورزی، این مشکل تا حدود بسیار زیادی مرتفع شده است.
وی اضافه کرد: توانستیم با وزارت جهاد کشاورزی به یک برداشت واحد از قوانین برسیم و همین موضوع فقر زمین برای توسعه و عمران شهری و مسکن را برطرف کرد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز حدود ۵۰ هزار هکتار از اراضی شهری در همین راستا در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار داده شده و این گام بزرگی برای اجرای برنامه ساخت مسکن است.
اسلامی افزود: امیدواریم همه استانها برای پیشبرد طرح مسکن اقدام کنند و ضمن شناسایی اراضی مازاد، آنها را برای ساخت مسکن در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند.
وی ادامه داد: امروز گام بزرگ دیگری در راستای طرح اقدام ملی مسکن برداشته شد به این ترتیب که مهرماه سال گذشته مقرر شد ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارکنان وزارت جهاد کشاورزی احداث شود که ظرف ۱۰ ماه همه مجوزهای لازم برای این کار دریافت شد و نظام کارگزاری و پیمانکاران مشخص شدند و حالا این موضوع به تحقق پیوسته است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: امیدواریم با پشتیبانیهای لازم طرحهای باکیفیت ساخته و در اختیار کارکنان وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرند.
اسلامی افزود: در حوزه مسکن، مهمترین اقدام این است که سیاستهای پابرجا در پیش گرفته شود و تولید مسکن به یک جریان پایدار تولیدی تبدیل شود.
وی ادامه داد: مهمترین شاخصه طرح اقدام ملی مسکن، این است که همه ابعاد و الزامات هم به لحاظ شهرسازی و هم زیست محیطی، دیده شده است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: در همین راستا برای تأمین مالی در شورای پول و اعتبار، مصوبهای تصویب شده که به سازندگان مسکن، ۸۰ درصد تسهیلات داده شود و آورده آنها تنها ۲۰ درصد باشد که این موضوع موجب ایجاد توان مالی برای انبوه سازان میشود.
اسلامی افزود: امیدوارم شاهد حرکت پایدار و پیوسته جریان تولید مسکن باشیم.
وی گفت: امروز در ۱۰ هزار نقطه پروژه ۵۳۰ هزار واحد مسکونی در دست احداث است که در سازههای گوناگون ساخت قرار دارند و تاکنون حدود ۴۰ هزار واحد در قالب مشارکت واگذار شده است.
همچنین در این مراسم وزیر جهاد کشاورزی گفت: کمک کردیم تا املاک مازاد وزارت جهاد کشاورزی شناسایی شود ضمن اینکه، اراضی که برای کشاورزی کیفیت خود را از دست داده اند نیز در حاشیه شهرها شناسایی شده اند و در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای اجرای طرح اقدام ملی مسکن قرار گرفتند.
کاظم خاوازی افزود: همچنین پروژه احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکن برای کارکنان وزارت جهاد کشاورزی نیز پیگیری شد و سه کارگروه برای این منظور تشکیل شده اند.
وی اضافه کرد: نخستین کارگروه افراد و اقشار ضعیفتر این وزارتخانه را شناسایی و در اولویت دریافت مسکن قرار دادند، کارگروه دیگری نیز املاک و زمینهای مازاد را شناسایی کردند و همچنین یک کارگروه هم برای تعیین پیمانکاران طرح مشخص گردید.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: امیدواریم هر چه زودتر شاهد آن باشیم که متقاضیان، صاحب مسکن شوند و بتوانیم مشکل مسکن آنها را حل کنیم.
نظر شما