۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۱
کد خبر: . ۷۹٬۴۹۵
افزایش کسری بودجه ایتالیا

معاون وزیر اقتصاد ایتالیا گفت: کسری بودجه این کشور در سال کنونی از ۲۰ میلیارد یورو به ۳۰ میلیارد یورو افزایش خواهد یافت.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارش بازار، «کلودیو دوریگون» معاون وزیر اقتصاد ایتالیا روز دوشنبه تصریح کرد: به منظور تامین منابع مالی اقدامات حمایتی از اقتصاد که تحت تاثیر بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است، امسال کسری بودجه افزایش خواهد یافت.

«ماریو دراگی» نخست وزیر ایتالیا جمعه اعلام کرد: ماه آوریل از پارلمان می‌خواهد تا مجوز لازم برای افزایش هزینه‌های عمومی را به دست آورد.

تاکنون ایتالیا انتظار داشت، کسری بودجه امسال این کشور ۸.۸ درصد تولید ناخالص داخلی باشد که این رقم در سال گذشته میلادی ۹.۵ درصد بود. رشد اقتصادی ایتالیا در سال گذشته ۸.۹ درصد کاهش داشت که بیشترین کاهش از هنگام جنگ جهانی دوم محسوب می‌شود.

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۱
کد خبر: ۷۹٬۴۹۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 1 =