۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
عملکرد شرکت‌های پشتیبانی امور دام و مادر تخصصی بازرگانی دولتی بررسی می‌شود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

عملکرد شرکت‌های پشتیبانی امور دام و مادر تخصصی بازرگانی دولتی بررسی می‌شود

علیزاده، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی عملکرد شرکت‌های پشتیبانی امور دام و مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با استناد به ماده ۴۵ آئین نامه مجلس خبر داد.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، محسن علیزاده با اشاره به مشکلات موجود در حوزه کشاورزی و کمبود برخی کالاهای اساسی، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران دو مجموعه‌ی کاملا دولتی هستند که مسئولیت واردات بخشی از کالاهای اساسی و نهاده‌های حوزه کشاورزی را برعهده دارند.

نماینده مردم سپیدان و بیضاء در مجلس شورای اسلامی افزود: این دو شرکت رقیب‌های جدی  و بزرگ بخش خصوصی بوده و واردات نهاده‌های دامی، کالاهای اساسی و... باید از طریق این دو مجموعه انجام شود، حال این سوال ایجاد می‌شود که با وجود اینکه تمام ابزارها و اختیارات دولتی در اختیار این دو شرکت قرار دارد، چرا این دو مجموعه در توزیع کالای اساسی با مشکل روبه رو هستند؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: در جهت انجام وظیفه نظارتی و براساس ماده ۴۵ آئین نامه داخلی مجلس مقرر شده گزارش نظارتی از این شرکت‌ها تدوین و در صحن قرائت شود.

در ماده ۴۵ قانون آیین نامه داخلی مجلس آمده است؛ کمیسیون‌ها رأساً یا با تقاضای حداقل ده نفر از نمایندگان می‌توانند در موارد مهم و حساس و در مواجهه با تخلفات یا سوء مدیریت، با دعوت از مسئولان ذی‌ربط موضوع را بررسی نموده و گزارش آن را به هیأت رئیسه ارائه نمایند. در صورتی که درخواست بررسی از سوی نمایندگان باشد حداکثر پنج نفر از آنها می‌توانند در تهیه گزارش با کمیسیون مشارکت نمایند. هیأت رئیسه می‌تواند گزارش مذکور را در دستور کار مجلس قراردهد. دراین‌صورت سخنگوی کمیسیون و نماینده دولت هرکدام به میزان پانزده دقیقه و شش‌ نفر از نمایندگان به قید قرعه از بین متقاضیان هرکدام به میزان پنج دقیقه، نظرات خود را بیان می‌نمایند.

هرگاه کمیسیون همراه با گزارش پیشنهادهایی برای تصویب به مجلس ارائه نماید با رعایت مفاد آیین‌نامه داخلی در دستور حداکثر دو هفته بعد مجلس قرارخواهد گرفت و مطابق آیین‌نامه داخلی رسیدگی می‌شود. نمایندگان می‌توانند پیشنهادهای خود را تا چهل و هشت ساعت پس از پایان قرائت گزارش به کمیسیون تحویل نمایند. کمیسیون تا یک هفته گزارش نهائی خود را به مجلس ارائه می‌دهد. درصورتی ‌که کمیسیون در گزارش خود، در مورد ناکارآمدی مسئول ذی‌ربط دلایلی ارائه نماید، مراتب توسط هیأت رئیسه به بالاترین مقام مسئول مذکور برای اقدام مقتضی اعلام می‌گردد.

کد خبر: ۷۹٬۱۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha