۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
توانمندسازی ۱۳۰ بنگاه صنعتی با مشارکت بنیاد برکت
با اشتغال‌زایی ۸۴۰۰ نفری در سال ۹۹ صورت گرفت؛

توانمندسازی ۱۳۰ بنگاه صنعتی با مشارکت بنیاد برکت

کرج- مدیر عامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در سال ۹۹ اقدام به توانمندسازی اقتصادی ۱۳۰ بنگاه متوسط صنعتی کرده است.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، امیرحسین مدنی اظهار کرد: این بنیاد در سال جاری اقدام به مشارکت، سرمایه‌گذاری و ارائه تسهیلات به ۱۳۰ بنگاه متوسط تولیدی و صنعتی کرده که علاوه بر توانمندسازی و احیای این بنگاه‌ها باعث اشتغال‌زایی‌ برای بیش از هشت هزار و ۴۰۰ نفر شده است.

وی با بیان اینکه حجم کل سرمایه‌گذاری برای احیای این ۱۳۰ بنگاه متوسط صنعتی شش هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال است، در تشریح فرآیند توانمندسازی اقتصادی گفت: بنیاد برکت در چهار مدل تسهیلات‌محور، مشارکت‌محور، کارگاهی و پشتیبانی کسب و کار اقدام به توانمندسازی، احیا و افزایش تولید بنگاه‌های متوسط صنعتی می‌کند.

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: از ۱۳۰ بنگاه تحت پوشش در سال جاری، به ترتیب ۳۰ و ۵۰ بنگاه در قالب طرح‌های پشتیبانی کسب و کار و طرح‌های کارگاهی حمایت شده‌اند. همچنین به ۳۰ بنگاه تسهیلات ارائه شده و در ۲۰ بنگاه هم سرمایه‌گذاری و مشارکت اقتصادی صورت گرفته است.

احیای ۸۰ بنگاه اقتصادی
مدنی با تاکید بر سیاست عدم تصدی‌گری از سوی بنیاد برکت تصریح کرد: بنیاد در سال ۹۹ از ۲۰ بنگاه صنعتی خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی و کارآفرینان واگذار کرده است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۸۰ بنگاه از ۱۳۰ بنگاه حمایت شده در سال ۹۹ به علت شیوع ویروس کرونا و رکود اقتصادی ناشی از آن تعطیل یا با حداقل ظرفیت کار می‌کردند که با مساعدت این بنیاد، احیا شده و به چرخه تولید بازگشته‌اند.

مدنی اظهار کرد: اقدامات بنیاد برکت در حوزه توانمندسازی اقتصادی به خصوص در بخش‌های کارگاهی و حمایتی تسهیلاتی باعث احیای تعدادی از بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا و بازگشت‌شان به چرخه تولید شده است.

سرمایه گذاری ۶۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریالی برای توانمند سازی ۷۴۲ بنگاه
مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: ۱۳۰ بنگاه متوسط مورد حمایت بنیاد در سال ۹۹ در ۲۴ استان کشور قرار دارند و توانمندسازی آنها ایجاد بیش از هشت هزار و ۴۰۰ شغل جدید را به دنبال داشته است.

وی یادآور شد: بنیاد برکت تا به امروز و در مجموع، اقدام به مشارکت، سرمایه‌گذاری، ارائه تسهیلات و پشتیبانی از ۷۴۲ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که باعث ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۲۱۱ هزار متقاضی اشتغال شده است.

مدنی تاکید کرد: ۶۶ هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال برای توانمندسازی این ۷۴۲ بنگاه سرمایه‌گذاری شده است و بنیاد برکت پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۸۲ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.

کد خبر: ۷۸٬۸۹۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha