به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، عباس گودرزی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد افزایش حقوق کارگران گفت: شکاف و فاصله دریافتی حقوق کارگران با تورم موجود در جامعه یک شبه درست نمیشود؛ بدون شک این شکاف به عوامل متعددی از قبیل جهش قیمتها در سالهای اخیر بازمیگردد.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی افزود: شرایط ناخوشایند اقتصادی تاثیر مستقیمی بر زندگی کارگران بویژه اقشار ضعیف جامعه داشته است، کاهش این شکاف و جبران تورم و دریافتی کارگران یکباره امکانپذیر نخواهد بود. باید در کنار رشد عادلانه حقوق کارگران شرایط کارفرمایان را هم در نظر بگیریم تا دچار ضرور و زیان و آسیب نشوند تا جایی که کارفرمایان به دلیل هزینه زیاد تولید اقدام به تعدیل نیرو کنند که منجر به بیکاری کارگران شود.
ریل گذاری درست در مسیر افزایش حقوق کارکران
گودرزی با تاکید به در نظر گرفتن تسهیلات برای کارگران گفت: باید راهبردهایی را در خصوص افزایش حقوق کارگران اتخاذ کنیم که علاوه بر افزایش حقوق، ثبات شغلی و پایداری اشتغال، حق مسکن، کاهش مالیات و حتی در حوزه بیمه درمانی که دیگر نیازهای کارگران است تا حدود بسیاری ورود پیدا کرده و سیاست منطقی را ریل گذاری کنیم.
نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: حمایت واقعی از کارفرمایان برای افزایش حقوق کارگران در کنار فراهم کردن محیط مناسبی در جهت کار و رونق تولید به معنای واقعی همان حمایت از حقوق کارگران خواهد بود.
گودرزی در خصوص برطرف کردن شکاف دریافتی حقوق کارگران تصریح کرد: از بین بردن فاصله دریافتی حقوق کارگران با دیگر اقشار جامعه خواسته و ناخواسته به صورت منطقی جبران نمیشود بر همین اساس باید با ایجاد تسهیلات سعی کنیم این فاصله حقوق دریافتی را جبران کنیم. شرایطی دریافتی تسهیلات نظیر حق مسکن، دریافت سبد خانوار، امنیت شغلی هزینه مسافرت و… برای این قشر ضعیف جامعه مهیا گردد در غیر اینصورت تنها با افزایش غیر منطقی حقوق کارگران نمی توانیم این فاصله دریافتی بهبود ببخشیم.
نماینده مردم در مجلس یازدهم یاد آور شد: تسهیلات ارائه شده از حق مسکن تا دریافت سبد معیشتی نباید فقط مختص افراد «کددار» جامعه مثل کارمندان سازمانی باشد بلکه کارگران هم از چنین مزایایی باید بهره مند شوند. کارگران سهم بزرگی در اقتصاد کشور ما را دارند و چرخه موثری از اقتصاد کشور ما توسط کارگران با نام، بی نام و نشان به حرکت در می آید.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: گروهی از کارگران همچون کارگران فصلی و ساختمانی و ... در جامعه بی نام و نشان هستند که خوشبختانه در سالهای اخیر به واسطه برنامههای حمایتی نظیر بیمه بیشتر دیده شده اند، زمانی که سخن از کارگران به میان میآید بیشتر افکار عمومی به سمت کارگران صنعتی و کارخانهای هدایت میشود در صورتی که کارگران ساختمانی فصلی، دستفروشان و حتی دورگردها هم در زیر مجموعه کارگران هستند باید به نوعی از این اقشار ضعیف جامعه هم حمایت شود.
نایب رییس کمیسیون اجتماعی در پایان خاطر نشان کرد: تصمیم گیری در مورد افزایش حقوق کارگران هر ساله در ماه پایانی صورت میگیرد؛ امیدوارم دولت و مجلس با شیب مناسب افزایش حقوق آنها را در نظر بگیرند. نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس به عنوان مدافعان حقوق کارگران تلاش میکنند تا تصمیماتی که در خصوص افزایش حقوق آنها گرفته میشود متناسب با تورم و جهش قیمتها در جامعه باشد.
نظر شما