۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸
کد خبر: . ۷۲٬۹۴۱
بهبود قیمت‌های نفت حاصل واکسن کروناست

بزرگ‌ترین معامله‌گر نفت خام جهان معتقد است شاهد آثار مثبت واکسیناسیون مقابله با کرونا بر روند قیمت‌های جهانی نفت خام هستیم.

داشتن درآمد دلاری همواره یکی از خواسته‌های اصلی هر فردی بوده و در روزهای اخیر نیز شاهد افزایش تعداد کسانی که به این درآمد رسیده‌اند هستیم. با داغ شدن بازار ارزهای دیجیتال، بیشتر افراد فعالیتشان را در این بازار افزایش داده‌اند که آمارها هم نشان دهنده جایگاه مهم ارز دیجیتال در میزان فعالیت و افزایش درآمد دلاری آن‌ها می‌باشد. لینک بزرگترین سایت ایرانی برای فعالیت در این بازار و کسب درآمد دلاری، در پایین قرار داده شده است.

به گزارشبازار به نقل از شانا، شرکت ویتول، بزرگ‌ترین معامله‌گر مستقل نفت جهان، مانند شرکت رقیبش گانور درباره افزایش اخیر قیمت نفت خام محتاطانه برخورد کرد.

مایک مولر، مدیر منطقه آسیای ویتول، روز یکشنبه (۱۹ بهمن‌ماه) در مصاحبه با روزنامه گالف اینتلیجنس گفت: بازار به‌دلیل سرخوشی ناشی از واکسیناسیون عجولانه عمل می‌کند، اما همچنان به توانایی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در مدیریت عرضه اعتقاد دارد.

به‌دلیل خوش‌بینی ناشی از واکسیناسیون ویروس کرونا از اوایل ماه نوامبر، قیمت‌های نفت خام افزایش یافته است و تقاضای انرژی به‌دلیل کاهش بی‌سابقه عرضه نفت خام ازسوی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (ائتلاف اوپک پلاس) بهبود خواهد یافت. با وجود این بسیاری از اقتصادهای بزرگ همچنان در قرنطینه شدید هستند و برخی از آنها به‌سختی در تلاش‌اند تا بتوانند واکسن کافی تهیه کنند.

قیمت نفت خام برنت در هفته گذشته بیش از ۶ درصد افزایش یافت و به ۵۹ دلار و ۳۴ سنت برای هر بشکه رسید، این در حالی است که قیمت نفت خام دبلیوتی‌آی حدود ۹ درصد افزایش یافت، هر دو شاخص اکنون در بالاترین سطح خود در بیش از یک سال گذشته قرار دارند.

توربیورن تورنکوئیست، مدیرعامل شرکت گانور نیز روز جمعه (۱۷ بهمن‌ماه) افزایش قیمت نفت فراتر از ۶۰ دلار برای هر بشکه را بعید دانست، زیرا رسیدن قیمت نفت به بالای ۶۰ دلار برای هر بشکه سبب روانه شدن سیل‌آسای نفت خام‌ ذخیره‌شده به بازار نفت می‌شود.

وی گفت: به محض اینکه قیمت نفت به ۶۰ دلار برای هر بشکه برسد، تولید نفت سودآور می‌شود و انگیزه تولیدکنندگان برای افزایش ندادن تولید به‌سرعت از میان می‌رود.

مولر در این باره گفت: واکسن‌ها سریع‌تر از انتظار بازارهای انرژی تولید شدند و تقاضای نفت چین به‌سرعت بهبود یافت.

وی افزود: اما بهبود کامل، به افزایش مصرف در سایر نقاط جهان بستگی دارد.

مدیر منطقه آسیای ویتول تصریح کرد: مسئله مهم شروع بهبود تقاضا در بقیه جهان است، زیرا مصرف چین نمی‌تواند سریع‌تر از آنچه اکنون شاهد آن هستیم افزایش یابد.

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸
کد خبر: ۷۲٬۹۴۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 5 + 13 =