مفید غلامی راد در حاشیه نشست نظام صنفی رایانه ای استان در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به محدودیت سرزمینی و حساسیت اقلیم به دلیل توسعه پایدار اظهار داشت: اکوسیستم جنگلی و دریا و جلگه غنی استان حساس و شکننده است از این رو باید رویکرد جدید و نوآورانه ای داشته باشیم.
وی اشتغال جمعیت و بیکاری را جزو مسائل مهم بیان کرد و گفت: رشد فزاینده جمعیت و کرونا سبب شده تا شمار جمعیت شناور به جمعیت ساکن تبدیل شود و بخش عمده از مسافران به اهالی مقیم تبدیل شده است.
وی افزود: ساختار جمعیتی ما از نظر بیکاری و اشتغال با دیگر مناطق کشور متفاوت است زیرا بسیاری از بیکاران افراد تحصیلکرده هستند و باید مشاغل جدید برای آنان طراحی شود.
غلامی با بیان اینکه توسعه فناوری در استان مدنظر بوده و سند آن در مرحله نهایی است، گفت: این سند نقشه راه برای توسعه فناوری و آی تی است تا مسیر توسعه استان را بازتعریف کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران با عنوان اینکه مسیر توسعه کشاورزی به ظرفیت نهایی خودش رسیده است خواستار تغییر الگوهای تولید شد و گفت: سند بالادستی برای حوزه نظام صنفی رایانه ای مورد نیاز است.
وی با اظهار اینکه درصدی از بودجه را برای توسعه فناوری باید تخصیص دهیم، گفت: بازطراحی ساختارها و معماری نوین دستگاه های اجرایی با رویکرد نوآوری فناوری امری مهم است و باید در این زمینه برنامه ریزی و بررسی شود.
نظر شما