۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
 مصادیق جدید کودک‌آزاری در اینترنت توسط دادستانی ابلاغ شد

مصادیق جدید کودک‌آزاری در اینترنت توسط دادستانی ابلاغ شد

کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در جدیدترین جلسه خود، برقراری ارتباط با طفل یا نوجوان در فضای مجازی به منظور آزار جنسی را از جمله موارد کودک آزاری دانست و آن را مصداق محتوای مجرمانه عنوان کرد.

مژده باقری؛ بازار: طبق ابلاغیه دادستانی کل کشور کارگروه مصادیق جدیدی از  محتوای مجرمانه را شناسایی و ابلاغ کرده است. طبق این اعلام به صورت خاص تولید، انتشار، تبلیغ و ترویج محتوای مستهجن یا مبتذل که در آنها از اطفال و نوجوانان استفاده شده است یکی از مصادیق محتوای مجرمانه شناسایی شده است.

در هفته‌های گذشته برقراری یک تماس تصویری در اینستاگرام میان یک سلبریتی و یک نوجوان، با واکنش منفی کارشناسان و فعالان اینترنتی مواجه شده بود.  افشا هویت، اطلاعات و اسرار طفل یا نوجوان بزه‌دیده یا در وضعیت مخاطره‌آمیز نیز یکی دیگر از مصادیق محتوای مجرمانه شناسایی شده است. بر همین اساس انتشار هرگونه محتوا در جهت تحریک یا ترغیب به کودک‌ آزاری در فضای مجازی نیز به عنوان محتوای مجرمانه شناسایی شده است و اگر این فعالیت‌ها در فضای مجازی صورت گیرد، به عنوان جرم شناسایی خواهد شد. طبق این ابلاغیه برقراری ارتباط با طفل یا نوجوان در فضای مجازی به منظور آزار جنسی نیز جرم شناخته شده است.

نامه دادستانی خطاب به رئیس اتحادیه کشوری کسب‌وکارهای فضای مجازی، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و رئیس ساترا نوشته شده است و در آن آمده است: «براساس مصوبه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، خرید و فروش هرگونه امتیاز و مجوز و نیز تبلیغ آنها، موضوع ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷ شناخته شده است. بر این اساس، خرید و فروش وام و تسهیلات بانکی در فضای مجازی، ممنوع است. فعالیت تارنماهای خبری غیر مجاز (به استناد قانون مطبوعات) از مصادیق محتوای مجرمانه تشخیص داده شده است.»

.

کد خبر: ۶۵٬۴۸۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha