علی کیانی در گفت و گو با خبرنگار بازار افزود: در سال گذشته با ایجاد ارتباط بین فناوران مستقر در پارک و مراکز رشد با صنایع و سازمان های مختلف استان و تمرکز بر تحقیقات کاربردی در حوزه فناوری وتولید، توانسته ایم ۲۳ قرارداد فروش فناوری به ارزش تقریبی ۳۹ میلیارد ریال با صنایع و سازمان های استان مبادله کنیم.
به گفته وی هم اکنون مراحل نهایی مبادله ۲۹ قرارداد جدید فروش فناوری با صنایع و سازمان ها در حال اجراست و با افزایش عقد قراردادها شاهد توسعه بیشتر ارتباط فی مابین فناوران مستقر در پارک و صنعت خواهیم بود.
معاون نوآوری و فناوری پارک، در تشریح عملکرد دپارتمان بازاریابی و تجاری سازی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد : دپارتمان بازایابی و تجاری سازی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی درسه بخش مالکیت فکری، دفتر انتقال تکنولوژی (TTO) و واحدبازاریابی و تجاری سازی با هدف تسهیل فرایند تجاری سازی و فروش محصولات شرکت های فناور و دانش بنیان فعالیت می کند.
پارک علم و فناوری تامین کننده شرکت های مس سونگون و پتروشیمی تبریز
وی اظهار کرد : در سال ۹۸، ۶۲ موافقت نامه در اولین نمایشگاه چالش ها و نیازهای صنایع و سازمان های آذربایجان شرقی ،۶۴ موافقت نامه در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی و ۱۰ موافقت نامه در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور توسط دپارتمان بازاریابی پارک با صنایع و سازمان ها مبادله شده است و با هماهنگی طرفین مراحل اجرای این موافقت نامه ها در حال انجام است.
کیانی با تاکید بر قرار گرفتن پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی در وندورلیست سازمان ها بیان کرد: پارک علم و فناوری هم اکنون در لیست تامین کنندگان شرکت های مس سونگون، پتروشیمی تبریز و سازمان قطار شهری تبریز قرار دارد.
وی اظهار کرد: در سال گذشته ۲۳۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی تخصصی در زمینه های مختلف روش های بازاریابی و مارکتینگ برا ی شرکت های فناور مستقر در پارک برگزارشده است و بیش از ۱۲۰۰ نفر ساعت مشاوره در زمینه های بازاریابی،مالی و حقوقی به شرکت ها ارائه شده است. دکتر کیانی تعداد اختراعات ارزیابی شده در دفتر مالکیت فکری را ۶۱ مورد عنوان کرد .
دپارتمان بازاریابی و تجاری سازی پارک علم و فناوری آذربایجام شرقی ، خرداد ماه سال ۱۳۹۸ با حضور مدیر کل فناوری و برنامه ریزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری آغار به کار کرده است.
نظر شما