۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۳
افزایش ۴۲ درصدی میزان انتشار اوراق در سال آینده
نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تشریح کرد

افزایش ۴۲ درصدی میزان انتشار اوراق در سال آینده

خدابخشی، نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: ضرورتی ندارد برخی کالاهای وارداتی مانند خودرو با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شود و باید این ارز که مبنای محاسبه حقوق ورودی خودرو است، حذف و قیمت آن واقعی شود و در صورت انجام این کار بیش از ۵ هزار میلیارد تومان منابع جدید تامین می‌شود.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، محمد خدابخشی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در تشریح نشست امروز این کمیسیون گفت: این نشست با حضور معاونان وزیر اقتصاد و امور دارایی، اکرمی معاون نظارت مالی و خزانه داری کل کشور و میراشرفی رئیس کل گمرک برای بررسی میزان درآمدهای مالیاتی و اوراق در بودجه ۱۴۰۰ برگزار شد.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس ادامه داد: براساس گزارش اکرمی از ابتدای امسال تاکنون به میزان حدود ۴۱ هزار و هفتصد میلیارد تومان به طلبکاران اوراق تحویل داده شده و ۹۰ هزار میلیارد تومان اوراق هم فروخته و نقدا پرداخت شده است یعنی مجموعا ۱۳۱ هزار میلیارد تومان تاکنون از طریق اوراق در بودجه ۱۳۹۹ تامین مالی انجام شده است.

میلیاردها تومان اوراقی که باید در ۵ سال تسویه شود!
وی تاکید کرد: معاون نظارت مالی و خزانه داری کل کشور در خصوص میزان انتشار اوراق در بودجه ۱۴۰۰ هم گفت، قرار است سال آینده ۱۲۵ هزار میلیارد تومان اوراق منتشر شود که نسبت به بودجه سال ۹۹ که ۸۸ هزار میلیارد تومان بوده،  ۴۲ درصد رشد داشته است. همچنین ۷۰ هزار میلیارد تومان اوراق هم برای فروش نفت در نظر گرفته شده است.

خدابخشی با اشاره به میزان اوراقی که باید در سال‌های مختلف تسویه شود هم بیان کرد: در سال ۹۹،  ۵۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان، در سال آینده بیش از ۸۲ هزار میلیارد تومان،  در سال ۱۴۰۱ باید ۹۴ هزار میلیارد تومان،  در سال ۱۴۰۲، ۹۵ هزار میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۳ باید ۱۷ هزار میلیارد تومان اوراق تسویه شود.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در ادامه اظهار کرد: میراشرفی رئیس کل گمرک هم در این جلسه گزارشی از میزان درآمدهای گمرکی ارائه کرد که براساس آن در سال ۱۳۹۸، ۴۴ میلیارد دلار و امسال به طور متوسط روزانه ۹۸ میلیون دلار واردات انجام شده که تا پایان امسال برآورد می‌شود، حجم واردات به ۳۶ میلیارد دلار افزایش پیدا کند. همچنین ۱۲ هزار میلیارد تومان مربوط به حقوق ورودی  و ۵ هزار میلیارد تومان هم در بحث تخفیفات و معافیت‌ها که مجموعا ۱۸ هزار میلیارد تومان درآمدهای گمرکی خواهد بود.

۲۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان درآمدهای گمرکی در بودجه سال ۱۴۰۰
نماینده مردم الیگودرز در مجلس تاکید کرد: براساس اعلام میراشرفی ۴۲ میلیارد دلار درآمدهای پیش‌بینی شده در سال آینده از واردات است که از این میزان ۸ میلیارد دلار برای کالای اساسی و ۳۴ میلیارد دلار کالاهای غیراساسی که عمدتا مواد اولیه تولید هستند، در نظر گرفته شده است. همچنین درباره ریز اقلام مربوط به درآمدهای گمرکی اعلام کرد، ۲ هزار میلیارد تومان با تعرفه ۸۵ درصد و ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات خودرو در سال آینده پیش بینی شده است که مجموعا ۲۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان درآمدهای گمرکی در بودجه سال ۱۴۰۰ پیش بینی شده است.  

وی ادامه داد: نمایندگان نقطه نظرات خود را درباره مباحث مالیاتی و اوراق منتشر شده بیان و اعلام کردند، ضرورتی ندارد برخی کالاهای وارداتی مانند موارد مربوط به خودرو با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شود و باید ارز ۴۲۰۰ تومانی برای خودرو که مبنای محاسبه حقوق ورودی است، حذف و قیمت آن واقعی شود و در صورت انجام این موضوع بیش از ۵ هزار میلیارد تومان منابع جدید از طریق واردات خودرو تامین می شود.

خدابخشی تصریح کرد: بررسی‌ها در بحث درآمدهای مالیاتی و حقوق گمرکی نشان می‌دهد، میزان درآمدهای حاصل از پرداخت مالیات توسط مردم  بیشتر از آن چیزی است که دولت در لایحه ۱۴۰۰ پیش‌بینی و ذکر کرده است یعنی برآوردها نشان می‌دهد، مالیات‌های پرداختی مردم بیش از ۲۲۵ هزار میلیارد تومانی است که دولت در بودجه سال آینده قرار داده و بنابراین تاکید کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات این است، باید میزان مالیات پرداختی مردم به صورت شفاف در بودجه سال ۱۴۰۰ قید شود.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: همچنین کارگروهی در این کمیسیون برای بررسی موارد مربوط به حقوق ورودی کالاهای مختلفی که قرار است نسبت به آنها تجدید نظر شود، تشکیل شد.

کد خبر: ۶۰٬۱۲۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha