به گزارش خبرنگار بازار، خیرالله خادمی صبح پنجشنبه در آئین بهره برداری از طرحهای ملی وزارت راه و شهرسازی و بهره برداری از کنارگذر شرق اصفهان ضمن قدردانی از همکاری مسئولان و مردم اصفهان برای بهره برداری از پروژه بزرگراه شرق اصفهان اظهار داشت: بهره برداری از این پروژه طی سالهای گذشته با مشکلات زیادی رو به رو بود اما با عزم ویژه و تعیین نماینده ویژه در استان اصفهان موفق به بهره برداری دو فاز از این پروژه شدیم.
۶۳ کیلومتر مسیرآزادراهی به راههای استان اصفهان اضافه شد
وی افزود: این پروژه با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان و به مساحت ۶۳ کیلومتر به بهره برداری رسیده است، اضافه کرد: ارزش ریالی کنونی این پروژه یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است که ۷۰ درصد آن توسط بخش خصوصی که صندوق بازنشستگی کشوری بوده و ۳۰ درصد آن نیز توسط دولت تامین شده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در ادامه با بیان اینکه زمان بهره برداری از فاز سوم آزادراه شرق اصفهان پایان سال ۱۴۰۰ تعیین شده است، افزود: در صورت تامین اعتبار این پروژه به خوبی بهره برداری خواهد شد.
وی با اشاره به کاهش ۸۰ دقیقهای زمان سفر و کوتاه شدن ۳۵ کیلومتری مسیر شمال تا جنوب کشور با احداث این آزادراه ابراز داشت: این پروژه میتواند به توسعه اقتصادی در شرق اصفهان و کاهش آلایندههای جوی در اصفهان کمک قابل توجهی داشته باشد.
وی با بیان اینکه بهره برداری از دو هزار و ۵۰۰ کیلومتر مسیر آزادراهی را در دستور کار داریم، ادامه داد: برای این امر تاکنون یک هزار و ۳۴۵ کیلومتر مسیر آزادراهی در قالب ۹ پروژه با همکاری بخش خصوصی آغاز به کار کرده است.
۲۵ هزار میلیارد تومان برای پروژههای آزادراهی نیاز است
خادمی افزود: اعتبار مورد نیاز برای بهره برداری از پروژه های آزادراهی در دستور کار وزارت راه و شهرسازی ۲۵ هزار میلیارد تومان است که قرار است توسط دولت و بخش خصوصی تامین شود.
وی درباره ۹ پروژه آزادراهی کشور تصریح کرد: نخستین پروژه افتتاح کنار گذر شرقی اصفهان، دومین پروژه آزادراه بزرگ و ابرپروژه شهر تهران و کرج، سومین پروژه آزادراهی اراک به خرم آباد، چهارمین پروژه اصفهان به شیراز با ۲۲۵ کیلومتر است.
خادمی بیان کرد: پنجمین پروژه منجیل به رودبار، ششمین پروژه مرند به تبریز، هفتمین پروژه منطقه تهران به شمال، هشتمین پروژه مراغه به هشترود و نهمین پروژه حرم تا حرم از گرمسار تا سمنان است.
نظر شما