۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۹
نرخ رشد منفی واحدهای صنعتی غیر فعال و احصاء قوانین مزاحم
سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی عنوان کرد

نرخ رشد منفی واحدهای صنعتی غیر فعال و احصاء قوانین مزاحم

مصاحب، سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از نرخ رشد منفی واحدهای تولیدی غیرفعال، احصاء قوانین مزاحم و برنامه‌ریزی برای اصلاح اساسنامه این سازمان در راستای بهبود فضای کسب و کار بنگاه‌های اقتصادی مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور خبر داد.

به گزارش بازار به نقل از شاتا، اصغر مصاحب عضو هیأت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، در یکصدمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور به راه اندازی مجدد ۸۸۷ واحد صنعتی به بهره برداری رسیده غیرفعال و ایجاد اشتغالی معادل ۱۵ هزار و ۳۳۶ نفر تا نیمه آبان اشاره و دلایل تمرکز بر بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید را تشریح کرد.

وی گفت: کاهش زمان راه اندازی واحدهای غیرفعال، جذب سریع‌تر نیروی کار و در نتیجه کاهش نرخ بیکاری و هزینه سرمایه ‌گذاری به لحاظ استفاده از سرمایه‌های راکد موجود در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی، از جمله اهداف اجرای طرح راه اندازی مجدد واحدهای صنعتی غیرفعال است.

به گفته عضو هیأت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، بر اساس برنامه زمان بندی ابلاغی، پیشرفت ۴۱.۲۸ درصدی راه ‌اندازی مجدد واحدهای صنعتی غیرفعال تا پایان مهر مورد انتظار بود که بر اساس آخرین گزارش، پیشرفتی معادل ۵۳.۶۴ درصد تحقق یافته است.

مصاحب با اشاره به به ایجاد بسترهای مناسب و ارائه خدمات حمایتی صنایع کوچک از جمله خدمات ده گانه ارائه شده در مراکز خدمات فنآوری و کسب و کار، انجام عارضه یابی و ارائه برنامه‌های بهبود توسط مشاوران مستقر در این مراکز و تأمین مالی از طریق زنجیره تأمین افزود: شرایط برای افزایش تعداد واحدهایی که قابلیت بازگشت به چرخه تولید را دارند مهیا شده است.

وی اضافه کرد: برنامه راه اندازی مجدد واحدهای صنعتی غیرفعال از ۱۵۰۰ به ۲ هزار واحد اصلاح و برنامه زمان بندی و برش استانی آن ابلاغ شده است.

عضو هیأت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان این‌که تا پایان شهریور سال جاری تعداد ۴۶ هزار و ۴۱۳ واحد بهره بردار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر هستند که ۸۰.۲ درصد این واحدها فعال و ۱۹.۸ درصد غیرفعال می‌باشند، ادامه داد: در حال حاضر ۷۳.۵ درصد واحدهای فعال با ظرفیت بیش از ۵۰ درصد مشغول فعالیت می‌باشند.

مصاحب به نرخ رشد منفی واحدهای صنعتی غیرفعال در یک سال گذشته نیز اشاره و تصریح کرد: بنا به خود اظهاری واحدهای صنعتی، علل عمده غیرفعال بودن واحدها را می‌توان در سه گروه تأمین منابع مالی، تهیه مواد اولیه و نیاز به نوسازی ماشین آلات طبقه بندی کرد. همچنین بیش از ۱۰ سال از توقف تولید حدود ۱۳ درصد واحدهای غیرفعال می‌گذرد.

برنامه‌ریزی برای تقویت توان سیاستگذاری، اجرا و نظارت در حوزه تأمین زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی نیز از جمله اهداف دیگری بود که وی به آن‌ها اشاره کرد و گفت: به منظور کاهش مشکلات موجود (کمبود منابع اعتباری)، مشارکت با بخش خصوصی برای ایجاد، بازسازی و نوسازی زیرساخت‌ها، از دیگر برنامه‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران است.

عضو هیأت مدیره و سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در بخش دیگر این نشست با طرح پیشنهاداتی برای مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در اجرای پروژه‌های عمرانی و تأمین زیرساخت‌ها، بر اصلاح اساسنامه این سازمان تأکید کرد.

مصاحب بهبود فضای کسب و کار و تسهیل شرایط فعالیت تولید کنندگان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی را از جمله اهداف مهم سازمان متبوع خود عنوان و خاطرنشان کرد: به این منظور ۱۱ قانون که اصلاح آن‌ها منجر به بهبود شرایط تولید می‌شود، احصاء و به همراه پیشنهادات لازم به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید منعکس شده است.

کد خبر: ۵۳٬۸۰۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha