۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
الکترونیکی شدن واگذاری اراضی راهی برای مقابله فساد است/ تأکید بر نجات بخش گردشگری قم
عضو هیئت رئیسه مجلس:

الکترونیکی شدن واگذاری اراضی راهی برای مقابله فساد است/ تأکید بر نجات بخش گردشگری قم

قم - امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: الکترونیکی شدن واگذاری اراضی دولتی راهی برای مقابله با مفاسد و شفاف سازی دولت است.

به گزارش خبرنگار بازار- احمد امیرآبادی فراهانی قبل از ظهر پنج‌شنبه در هفتمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد با اشاره به الکترونیکی شدن واگذاری اراضی در استان قم اظهار داشت: الکترونیکی شدن امر واگذاری اراضی گامی مثبت به سمت دولت الکترونیک و هم‌چنین شفاف سازی و پیشگیری از هرگونه فساد است و این کار باید زودتر صورت می‌گرفت چرا که برای گرفتن تنها ۳۲ هکتار چه تلاش‌ها و پیگیری‌هایی را انجام دادیم.

وی افزود: در زمینه اراضی مرتبط در فرودگاه قم که به مفاسد مرکز مبارزه با مفاسد اقتصادی پرونده واگذار شد و بعد از پیگیری‌های صورت گرفته به نتایج خوبی دست یافتیم که در آینده نزدیک به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

چالش بر سر راه بازگشت اراضی واگذارشده در روستاها
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: تاکنون اراضی خاصی واگذار شده که در زمینه صنعتی و غیره تغییر کاربری‌هایی در آن صورت گرفته است کمیته‌ای هم از سوی قوه قضائیه و وزارت راه و شهرسازی ۷۰۰ هکتاری را توانستیم پس بگیریم.

وی عنوان کرد: در روستاها بحث گرفتن اراضی مشکل ساز است روستائیان سند واگذاری گرفتند و نمی‌توان این اراضی را از آن‌ها گرفت همان طور که برای اراضی ۳۲ هکتاری دوندگی‌هایی داشتیم.

امیرآبادی فراهانی تصریح کرد: باید در سامانه الکترونیکی واگذاری اراضی از ماده ۵ قانونی هم استفاده کرد و همه دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی خود را ملزم به بهره گیری از این سامانه کنند؛ این سامانه یک حرکت مطلوبی برای شفاف سازی است.

تلاش برای نجات بخش گردشگری آسیب دیده قم
عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان مشکلات و آسیب‌هایی که کرونا به بخش خدمات و گردشگری قم وارده کرده بیان کرد: بخش خدمات و گردشگری استان کاملاً تعطیل شده و شاغلان این بخش هم آسیب فراوانی دیده‌اند؛ در دفاتر گردشگری ما بیش از ۲۰ نفر بیکار شده و واحدهای اقامتی تنها با ظرفیت کم‌تر از ۵ درصد فعالیت دارد هنوز تسهیلات و بسته‌های حمایتی مرتبط با کرونا برای این بخش مطلوب توزیع نشده است.

وی با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم بخش گردشگری قم دوباره احیا شود، گفت: باید از دیگر کشورهایی که در این زمینه ضربه خورده و دوباره ابن بخش را احیا کردند تجربه و الگوگیری کنیم و با هم فکری بخش گردشگری را نجات دهیم.

چاره اندیشی برای نجات بخش گردشگری ۴ استان گردشگر پذیر
امیرآبادی فراهانی بیان کرد: در حال حاضر برای بخش گردشگری ۴ استانی که جزو مقاصد مهم گردشگری کشور هستند از جمله قم و مشهد در حال آسیب شناسی و نکته سنجی برای احیای بخش گردشگری هستیم و این کار در بخش گردشگری مجلس با کمک دست اندرکاران بخش گردشگری در حال بررسی است.

وی افزود: اگر چاره‌ای برای این بخش صورت نگیرد این بخش ضربه‌های بیشتری می‌خورد امروز دست اندرکاران بخش گردشگری و یا دفاتر گردشگری به سمت مسافرکشی و یا کار در اسنپ روی آورده‌اند.

گفتنی است؛ در هفتمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی درباره واگذاری چندین پروژه استانی به قرارگاه بسیج سازندگی، تدوین یک سامانه جامع الکترونیکی برای واگذاری اراضی دولتی و هم‌چنین بررسی آخرین وضعیت بهره گیری بنگاه‌های آسیب دیده از کرونا از بسته‌های حمایتی دولت پس از بحث و گفت و گو تصویب شد.

کد خبر: ۵۲٬۰۶۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha