۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۷
تاثیر اهلیت صاحبان صنایع در کاهش تعطیلی واحدهای تولیدی
مدیر اعتبارسنجی و صدور ضمانت‌نامه صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک تشریح کرد

تاثیر اهلیت صاحبان صنایع در کاهش تعطیلی واحدهای تولیدی

محمدخواه، مدیر اعتبار سنجی و صدور ضمانت‌نامه صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک گفت: موضوع مهم و اساسی که در تداوم تولید، پایداری و موفقیت صنایع کوچک بسیار موثر به شمار می‌آید، احراز توانمندی صاحبان صنایع کوچک از سوی متولیان مربوطه بوده که مراحل خاص خود را دارد.

به گزارش بازار به نقل از شاتا، فرهاد محمد خواه ادامه داد: اولین و مهم ترین موضوع؛ احراز شرایط مربوط به اهلیت متقاضیان تاسیس و راه‌اندازی صنایع کوچک از سوی سازمان‌های متولی صدور مجوزهای تاسیس و بهره برداری است.

مدیر اعتبارسنجی و صدور ضمانت‌نامه صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک، تصریح کرد: اهلیت متقاضی معمولاً در فرآیند تامین مالی از سوی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ این درحالیست که اهلیت باید از طرف سازمان‌های متولی صدور مجوزهای تولید نیز به طور دقیق بررسی شود.

محمد خواه افزود: اهلیت متقاضی شامل توانمندی در زمینه‌های فنی، مدیریتی و مالی است که جهت احراز آن‌ها باید مواردی به صورت مستند مورد توجه قرار گیرد که شامل؛ میزان تحصیلات، سوابق قبلی درمشاغل مرتبط، سوابق اجرایی، سوابق در فروش محصولات مشابه یا متفاوت، سوابق و توانمندی در کسب سهم بازار برای کالا و محصولات مکمل و جانشین، سوابق اجرایی در زمینه فعالیت در بازارهای داخل و خارج کشور، سطح علمی و سابقه فنی در اجرا یا بهره‌برداری طرح‌های مشابه یا حتی متفاوت، سوابق مالی و اقتصادی، خوشنامی واعتبار مالی و میزان رشد و توسعه و تغییرات مثبت شاخص‌های مالی در طرح‌ها و سوابق قبلی می‌شود.

وی گفت: مورد دوم، سوم و چهارم در احراز اهلیت نیز شامل ارائه طرح توجیهی فنی، اقتصادی و مالی (امکان سنجی) از سوی صاحبان صنایع کوچک، ارائه برنامه و مدل کسب وکار از سوی صاحبان صنایع کوچک و احراز تسلط صاحبان صنایع کوچک بر فرآیند تولید محصول موردنظر و همچنین دانش مدیریت، دانش مالی و اقتصادی، دانش بازاریابی و فروش از سوی متولیان صدور مجوزهای تولید می‌شود.

وی اضافه کرد: درصورت عدم تسلط کافی صاحبان صنایع کوچک به دانش‌های مربوط به مدیریت تولید، آن‌ها باید در کارگاه‌های تخصصی آموزشی که از سوی سازمان متولی برگزار می‌شود، شرکت کنند؛ یا صاحبان صنایع کوچک تعهد بدهند که از مشاورین و متخصصین مسلط بر حوزه مدیریت تولید و سایر بخش‌های مربوطه بهره‌ می‌گیرند. در غیر این صورت متقاضیان نمره قبولی را در احراز اهلیت خود دریافت نمی‌کنند.

محمد خواه مورد پنجم، ششم و هفتم را، شناخت کامل بازار هدف از سوی صاحبان صنایع کوچک، شناسایی دقیق رقبا و توانائی رقابت پذیری در عرصه تولید و شناسایی دقیق پتانسیل‌های منطقه‌ای و توزیع منابع و تنوع محصول و نیازسنجی محصول تولیدی اعلام کرد و در ادامه افزود: با توجه به مواردی که به آن‌ها اشاره شد، می توان نتیجه گرفت که صرفاً کمبود منابع مالی نمی‌تواند یک صنعت نوپا یا یک تولیدکننده را با مشکل مواجه کند. اگرچه بدون سرمایه اولیه امکان فعالیت وجود ندارد، اما با فرض تامین سرمایه اولیه، متاسفانه در وضعیت فعلی شاهد عدم مدیریت صحیح برخی از صاحبان صنایع هستیم که در صورت عملی کردن موارد فوق الذکر یعنی بررسی و کنترل دقیق و صحیح متقاضیان راه اندازی واحد تولیدی، عرصه تولید شاهد ورود تولیدکننده‌هایی خواهد بود که تنها حوادث و بلایای طبیعی می‌تواند موجب تعطیلی واحد تولیدی آن‌ها شود.

استفاده از تسهیلات بانکی در مرحله دوم
وی تاکید کرد: نکته قابل توجه دیگر اینکه در صورت نیاز صاحبان صنایع کوچک به منابع مالی، توصیه می‌شود حدالامکان به سمت تسهیلات بانکی نروند و از حامیان مالی به عنوان سرمایه‌گذاران فعال در حوزه کسب وکار استفاده کنند. گزینه دوم نیز ورود به بازار سرمایه است. بنابراین صاحبان صنایع کوچک زمانی از تسهیلات بانکی استفاده کنند که تعادل و توازن بین درآمدها و هزینه‌های سرمایه گذاری و ریسک بازگشت سرمایه را به طور دقیق ارزیابی کرده باشند.

کد خبر: ۴۷٬۷۳۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha