۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸
ابلاغ دستورالعمل اجرایی تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی به سراسر کشور
معاون طرح و برنامه وزارت صمت اعلام کرد

ابلاغ دستورالعمل اجرایی تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی به سراسر کشور

زرندی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: دستورالعمل اجرایی تأمین مالی بنگاه های اقتصادی توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت به استانداران سراسر کشور ابلاغ شد.

به گزارش بازار به نقل از شاتا، سعید زرندی گفت: در جهت هموارسازی مسیر تولید ملی و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی در راستای تحقق شعار سال ۱۳۹۹ (جهش تولید)، به ‌منظور تأمین تسهیلات لازم برای نگهداشت و افزایش تولید و اشتغال در بنگاه‌های اقتصادی، نوسازی و بازسازی بنگاه‌ها و صنوف تولیدی و تکمیل طرح‌های نیمه ‌تمام با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰%، با شرایط مندرج در این دستورالعمل تخصیص می‌ یابد.

وی افزود: اولویت اصلی پرداخت تسهیلات موضوع این دستورالعمل، آن دسته از بنگاه‌های اقتصادی است که عمدتاً دارای مشکلات نقدینگی بوده و از مشکلاتی از قبیل ظرفیت تولید، دانش ‌فنی، توان مدیریت و بازار و یا موانع راه ‌اندازی یا افزایش تولید نداشته باشند و با دریافت این تسهیلات قادر به راه ‌اندازی سریع، انجام نوسازی و بازسازی لازم و تثبیت و یا افزایش تولید و اشتغال باشند.

معاون طرح و برنامه تصریح کرد: میزان تسهیلات قابل پرداخت به هر بنگاه‌ اقتصادی، براساس نیاز واقعی بنگاه و تأیید کارگروه استانی خواهد بود.

زرندی توضیح داد: بنگاه‌های اقتصادی دارای مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، صنوف تولیدی دارای مجوز براساس قانون نظام صنفی کشور و مراکز پژوهش‌های صنعتی و معدنی و واحدهای فنی و مهندسی که در زمان درخواست تسهیلات، تعداد کارکنان آنها تا ۱۰۰ نفر باشد و طرح‌های نیمه‌تمام تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰% و با پیش ‌بینی اشتغال تا ۱۰۰ نفر مشمول این دستورالعمل می باشند.

وی همچنین گفت: تأمین تسهیلات مورد نیاز جهت بازسازی و نوسازی بنگاه‌های اقتصادی و صنوف تولیدی مشمول جهت کاهش مصرف و شدت انرژی و آلایندگی، افزایش بازدهی و ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و رقابت‌پذیری آنها از مهترین هدف این دستورالعمل است.

زرندی افزود : هدف دیگر این دستورالعمل، تأمین تسهیلات مورد نیاز جهت تکمیل و راه‌ اندازی طرح‌های نیمه ‌تمام تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰% و یا معادن دارای پروانه بهره‌ برداری می باشد.

زرندی در خصوص فرایند نظارت براین تسهیلات گفت: به ‌منظور پایش اثربخشی پرداخت تسهیلات برای تحقق اهداف تعیین‌ شده (تثبیت و یا افزایش اشتغال و تولید)، کمیته نظارت با مسئولیت نماینده سازمان‌های استانی در هر یک از بخش‌های ذیربط (صنعت، معدن، صنوف تولیدی، کشاورزی و صنایع تبدیلی مرتبط، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) به ‌طور مستقل و با عضویت نمایندگان استانداری، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شرکت شهرک‌های صنعتی استان و بانک عامل حسب مورد و عند اللزوم نماینده دستگاه‌(های) نظارتی با تشخیص استاندار، موظف است پس از پرداخت تسهیلات به بنگاه اقتصادی، نسبت به بازدید و تکمیل فرم مربوط در سامانه اقدام نماید.

معاون طرح و برنامه تاکید کرد: گزارش‌های تحلیلی وضعیت پرداخت تسهیلات و اثربخشی آن، از طریق ستاد وزارت صنعت، معدن و تجارت در سطح ملی و استانی منتشر می‌شود.

گفتنی است، سامانه اینترنتی بهین‌یاب، به نشانی www.behinyab.ir جهت درخواست متقاضیان می باشد.

کد خبر: ۴۷٬۲۳۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha