به گزارش بازار، هدایت ساکی روز یکشنبه با بیان اینکه افزایش دبی سد بالارود برای مدیریت سیلاب ناشی از بارندگیهای روز گذشته در دستور کار قرار گرفته است، افزود: دبی خروجی سد بالارود براساس اعلام سازمان آب و برق خوزستان از ساعت ۱۲ ظهر امروز یکشنبه هفدهم آبان ماه تا ۲۰ مترمکعب بر ثانیه افزایش مییابد.
وی ضمن اعلام هشدار فوری به همه کشاورزان و بهره برداران اراضی حاشیه رودخانه بالارود تاکید کرد: خروج فوری دام و احشام و انتقال آنها به نقاط امن توسط دامداران و عشایر مورد تاکید است.
بخشدار الوار گرمسیری اندیمشک با تاکید بر خروج و انتقال هرچه سریعتر ماشینآلات، ادوات و تجهیزات کشاورزی از بستر و حریم رودخانه گفت: هرگونه تردد، توقف و استقرار افراد در بستر و حریم رودخانه بسیار خطرناک است و باید از انجام آن به طور جدی خودداری شود.
وی با اعلام ممنوعیت ماهیگیری، صیادی، تفریح، کمپ و سایر فعالیتهای انسانی در مسیر رودخانه افزود: اقدام لازم برای اطلاع رسانی عشایر، دامداران و بهره برداران پایین دست رودخانه بالارود انجام شده و بررسی و پایش فوری پلها، آبراهها، جادههای دسترسی و نقاط حادثهخیز پاییندست در حال انجام است.







نظر شما