۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۳
۲۷۰ روستای خراسان رضوی از تنش آبی خارج شدند

۲۷۰ روستای خراسان رضوی از تنش آبی خارج شدند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت:۲۷۰ روستا از ابتدای برنامه هفتم توسعه تا کنون در استان از تنش آب شرب خارج شده‌اند.

به گزارش بازار، حسین امامی روز یکشنبه افزود: اعتبار صرف شده برای اجرای طرح‌های آب رسانی به ۲۹۰ هزار نفر جمعیت ساکن در این روستاها سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است و تا پایان برنامه هفتم ۳۱۰ روستای دیگر از آب شرب پایدار برخوردار خواهند شد.

وی اضافه کرد: با حفر ۷۰حلقه چاه، بهره برداری از ۱۵هزار متر مکعب مخزن و اجرای ۴۶۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع در سال گذشته و افتتاح ۵۷ طرح آب‌رسانی در قالب پویش هر هفته ۵۰ روستا طی سال‌جاری، زمینه پیشتازی این شرکت از افق برنامه ها فراهم شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: اکنون بین سه تا پنج طرح آب‌رسانی در هر یک از ۳۳ شهرستان خراسان رضوی فعال است و خراسان رضوی به کارگاه آب‌‍رسانی روستایی تبدیل شده و تحول در منابع اعتباری با وجود شرایط جنگی، تلاش ها برای تحقق اهداف وزارت نیرو و شرکت مهندسی را مضاعف کرده است.

امامی افزود: اجرای کامل و رعایت تمامی شاخص ها از جمله نصب دوربین های حفاظتی، تله متری و لوله گذاری خطوط و شبکه در کنار اجرای سازه باعث افزایش هزینه های بهره برداری شده که نتیجه آن کاهش هزینه های نگهداری است.

وی گفت: افزایش قیمت تجهیزات مورد نیاز اجرای طرح‌های آب‌رسانی نیز از چالش‌های این شرکت است و امید است تخصیص اعتبارات آب‌رسانی رشد داشته باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: با توجه به تعداد زیاد کارگاه های عمرانی ، تخصیص منابع مالی به منظور تسریع در روند اجرای ادامه طرح‌های آب‌رسانی ضروری است.

کد خبر: ۴۳۷٬۹۳۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha