۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۹
واردات گروه یک و دو با ارز صادرات کشاورزی از امروز آزاد شد

واردات گروه یک و دو با ارز صادرات کشاورزی از امروز آزاد شد

امکان استفاده از ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی برای واردات کالاهای گروه یک و دو از امروز فراهم شده است.

به گزارش بازار، امکان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان محصولات کشاورزی با واردات کالاهای گروه یک و دو از امروز با اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی فراهم شد.

این اقدام حمایتی با پیگیری وزیر جهاد کشاورزی به تصویب رسیده و بر اساس آن، صادرکنندگان محصولات کشاورزی می‌توانند ارز حاصل از صادرات خود را برای واردات کالاهای گروه یک و دو اختصاص دهند.

با اجرای این مصوبه، بخشی از نیاز کشور به کالاهای گروه یک و دو از محل ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی تأمین خواهد شد. این سازوکار می‌تواند ضمن ایجاد مسیر جدیدی برای تأمین کالاهای مورد نیاز کشور، هزینه‌های تأمین ارز را برای کشور، صادرکنندگان و واردکنندگان کاهش دهد.

همچنین در چارچوب اقدامات اخیر انجام شده ، میزان رفع تعهد ارزی صادرکنندگان محصولات کشاورزی از ۹۰ درصد به ۸۰ درصد کاهش یافته است؛ تصمیمی که با هدف حمایت از فعالان این بخش و تسهیل روند بازگشت و مصرف ارز حاصل از صادرات اتخاذ شده است.

کد خبر: ۴۳۷٬۹۲۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha