۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
اعداد و ارقام اقتصادی در هفته نخست مهر ماه ۹۹
جهان اقتصاد و کسب‌وکار به روایت آمار؛

اعداد و ارقام اقتصادی در هفته نخست مهر ماه ۹۹

میزان کاهش حجم و ارزش تجارت بین‌المللی در سه‌ماهه دوم امسال، برآورد سازمان بین‌المللی کار از تعداد شغل‌های از دست رفته به دلیل بحران کرونا، تولید فولاد خام در چین طی ماه آگوست و پیش‌بینی نرخ رشد اقتصادی ایتالیا از مهم‌ترین ارقام اقتصادی و تجاری منتشر شده طی این هفته بوده‌اند.

به گزارش بازار به نقل از اتاق ایران، در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم، اعداد و ارقام متعددی در ارتباط با اقتصاد، تجارت و کسب‌وکار در اقصی نقاط جهان، از سوی رسانه‌ها، نهادهای اقتصادی ملی و بین‌المللی و مراکز تحقیقاتی منتشر شد که مهم‌ترین آنها را می‌توان در موارد ذیل خلاصه کرد:

۶.۶ میلیارد دلار و ۱۱۱ کشور
بانک جهانی: از زمان آغاز بحران جهانی کرونا تاکنون، بانک جهانی ۶.۶ میلیارد دلار در قالب طرح واکنش فوری به کووید-۱۹ به ۱۱۱ کشور جهان تخصیص داده است تا به این کشورها کمک کند که دسترسی شهروندان خود به لوازم بهداشتی، آب سالم و خدمات سلامت را تضمین کنند.

۹۴.۸ میلیون تن
ورلد استیل: فولادسازان چینی طی ماه آگوست امسال ۹۴.۸ میلیون تن فولاد خام تولید کرده‌اند که این رقم در مقایسه با ماه مشابه سال قبل ۸.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

۱۴ درصد و ۲۱ درصد
سازمان تجارت جهانی: حجم و ارزش تجارت کالایی بین کشورهای جهان طی سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی به ترتیب ۱۴ و ۲۱ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل کاهش یافته است.

۵۰۰ میلیون شغل
سازمان بین‌المللی کار (ILO): در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی، مجموع ساعات کاری در جهان حدود ۱۷ درصد نسبت به سه‌ماهه پایانی سال ۲۰۱۹ کاهش یافته است که این رقم معادل از دست رفتن ۵۰۰ میلیون شغل است.

۱۱۰ میلیارد دلار
بلومبرگ: شرکت سرمایه‌گذاری چین (CIC) که بخشی از ذخایر ارزی بیش از ۱ تریلیون دلاری این کشور را اداره می‌کند، در گزارشی اعلام کرد صندوق ثروت ملی چین در سال مالی ۲۰۱۹ بیش از ۱۱۰ میلیارد دلار از محل سرمایه‌گذاری‌های خارجی خود سود خالص کسب کرده است.

۲۱ درصد
بلومبرگ: بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی مؤسسه ورلد رباتیکس، تعداد ربات‌های فعال در کارخانه‌های چینی در سال گذشته میلادی ۲۱ درصد نسبت به سال قبل از آن رشد داشته و این کشور در حال حاضر به‌تنهایی حدود یک‌سوم ربات‌های فعال در بخش صنعت جهان را به خود اختصاص داده است.

۱۱۹ تریلیون دلار
وال‌استریت ژورنال: فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) مجموع ثروت خالص خانوارها و سازمان‌های غیرانتفاعی آمریکا در پایان سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی را حدود ۱۱۹ تریلیون دلار اعلام کرد که این رقم در مقایسه با سه‌ماهه نخست امسال ۶.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

۹ درصد
رویترز: منابع آگاه در دولت ایتالیا به خبرنگار رویترز گفتند که کارشناسان اقتصادی دولت ایتالیا پیش‌بینی می‌کنند که تولید ناخالص داخلی این کشور در سال جاری میلادی تحت تأثیر بحران کرونا حدود ۹ درصد نسبت به سال گذشته کاهش خواهد یافت.

۱ میلیارد دلار
رویترز: به گفته یکی از مقامات وزارت خزانه‌داری آمریکا، شرکت خدمات مالی و بانکداری جی‌پی مورگان برای بسته شدن پرونده دستکاری در بازار فلزات قیمتی، ۱ میلیارد دلار جریمه به وزارت خزانه‌داری آمریکا خواهد کرد.

۵۸ درصد
سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD): بر اساس مطالعه میدانی مشترک OECD، بانک جهانی و شرکت فیس‌بوک، درآمد ۵۸ درصد از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط جهان در ماه ژوئیه سال جاری میلادی نسبت به ماه مشابه سال قبل کاهش یافته است.

۱۶ تریلیون دلار
استاتیستا: بر اساس برآوردهای اخیر کارشناسان گروه خدمات مالی و بانکداری سیتی‌گروپ، تبعیض نژادی در آمریکا از سال ۲۰۰ تاکنون ۱۶ تریلیون دلار به اقتصاد این کشور هزینه تحمیل کرده است.

۸۳۸ میلیون نفر
استاتیستا: در سال جاری میلادی تعداد کاربران اینترنت در چین به ۸۳۸ میلیون نفر رسیده است که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۱۶ بیش از دو برابر افزایش نشان می‌دهد.

کد خبر: ۴۳٬۶۷۴

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha