۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۵
بانک ملت در بازسازی واحدهای آسیب دیده از جنگ در صنعت پتروشیمی مشارکت می کند

بانک ملت در بازسازی واحدهای آسیب دیده از جنگ در صنعت پتروشیمی مشارکت می کند

مدیرعامل بانک ملت در دیدار با مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران، از آمادگی این بانک برای کمک به بازسازی واحدهای آسیب دیده از جنگ خبر داد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی بانک ملت، فرشید فرخ‌نژاد، مدیرعامل بانک ملت در دیدار با مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران، از آمادگی این بانک برای کمک به بازسازی واحدهای آسیب دیده از جنگ و حمایت از طرح های توسعه ای صنعت پتروشیمی به عنوان یکی از صنایع پیشران اقتصاد کشور خبر داد.

فرخ‌نژاد در دیدار با امید شاکری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران با تبریک انتصاب وی و آرزوی موفقیت در این جایگاه، اظهار داشت: بانک ملت به عنوان بزرگترین بانک بورسی کشور با توجه به زیرساخت های فناورانه قدرتمند، نیروی انسانی متخصص و طیف گسترده خدمات و همچنین سرآمدی در شاخص های مختلف بانکی، از ظرفیت های گسترده ای برای ایفای نقش در صنعت راهبردی پتروشیمی، به ویژه طرح های توسعه ای در دست اقدام و بازسازی واحدهای آسیب دیده از جنگ برخوردار است.

فرخ نژاد افزود: بخش قابل توجهی از پورتفوی بانک ملت بر صنعت ملی نفت و پتروشیمی متمرکز است به‌گونه ای که در این بانک چند واحد تخصصی ویژه برای ارایه خدمات به مشتریان این حوزه مهم اقتصادی و صنعتی کشور اختصاص داده شده است.

به گفته فرخ نژاد بانک ملت ظرفیت های جدید و متنوعی را برای تامین مالی تعهدی و زنجیره ای و همچنین صدور و انتشار انواع اوراق سرمایه گذاری ریالی و ارزی ایجاد کرده است که می تواند در پیشبرد برنامه های صنعت پتروشیمی و کمک به رشد و شکوفایی اقتصاد کشور اثرگذار باشد.

امید شاکری مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی ایران نیز در این نشست ضمن قدردانی از خدمات و نقش مهم این بانک در صنعت پتروشیمی کشور اظهار داشت: بانک ملت همواره برای صنعت نفت و پتروشیمی یک شریک راهبردی بوده و در پروژه های مهم و زیرساختی این صنعت نقش خود را به عنوان یک رکن اساسی و تاثیرگذار ایفا کرده است.

کد خبر: ۴۳۶٬۱۷۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha