به گزارش بازار، حسین سعیدیراد روز چهارشنبه در مراسم تحویل یک دستگاه خودروی جدید آبرسانی به گنبدکاووس گفت: ارزش این خودرو با ظرفیت ۶۵۰۰ لیتر حدود ۱۰۰ میلیارد ریال است که از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای این شهرستان خریداری شد.
وی بااشاره به فرسودگی بخشی از ماشین آلات آبرسانی سیار آب و فاضلاب گنبدکاووس، افزود: هم اکنون ۲ دستگاه خودروی سنگین هرکدام با ظرفیت ۱۶ هزار لیتر آب، در انتظار تعمیر هستند ضمن اینکه پیش از این هم ۶ دستگاه دیگر هم با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال تعمیر شدند.
نماینده مردم گنبدکاووس درمجلس شورای اسلامی هم دراین مراسم با قدردانی از اقدامات انجام شده درحوزه رفع تنش آبی و آبرسانی به مناطق شهری و روستایی، خواستار تقویت بیشتر حوزه آبرسانی سیار در این شهرستان مرزی شد.
عبدالحکیم آق ارکاکلی گفت: همه تلاش دولت و مجلس کاهش دغدغه مردم درحوزه تامین آب آشامیدنی است و امیدوایم با اقدامات درحال انجام مشکل روستاهای دارای تنش آبی یا فاقد آب گنبدکاووس برای تابستان سال آینده برطرف شود.
شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت واقع در شرق استان گلستان، دارای سه نقطه شهری، حدود ۱۷۰ روستا و ۴۰ نقطه جمعیتی بوده و در مجموع حدود ۶۸ هزار مشترک آب و فاضلاب شهری و بیش از ۴۲ هزار مشترک روستایی دارد.




نظر شما