۲۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۶
۴۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در استان کرمان شناسایی شده است

۴۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در استان کرمان شناسایی شده است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کرمان ازشناسایی ۴۰۰فرصت سرمایه‌گذاری وتدوین ۳۷۳پروژه پیشران در کرمان خبر داد.

به گزارش بازار، محمدرضا وحیدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان، در جلسه شورای مشترک اداری و راهبری تحول اداری و بیست‌وهشتمین جشنواره شهید رجایی استان کرمان که با حضور رفیع‌زاده، معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، استاندار کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین علیمرادی، نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، به تشریح ظرفیت‌ها، شاخص‌های اقتصادی و اقدامات توسعه‌ای استان پرداخت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به وسعت استان کرمان، اظهار کرد: کرمان بزرگ‌ترین و پهناورترین استان کشور است و ۱۱.۱ درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه نرخ رشد جمعیت کشور حدود یک‌ونیم درصد است، افزود: استان کرمان چهار درصد تولید ناخالص داخلی کشور را در اختیار دارد و تولید ناخالص داخلی استان حدود یک‌هزار و ۳۰۰ همت برآورد شده است.

وحیدی همچنین با اشاره به وضعیت امنیت سرمایه‌گذاری در استان گفت: شاخص امنیت سرمایه‌گذاری در استان کرمان با توجه به اقدامات انجام‌شده، وضعیت مطلوبی دارد و استان در این شاخص رتبه سوم کشور را کسب کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به وضعیت بازار کار استان بیان کرد: نرخ بیکاری استان کرمان یک درصد پایین‌تر از میانگین کشوری است.

وی با اشاره به تدوین سند تحول نظام اداری استان کرمان تصریح کرد: این سند با هدف افزایش میزان رضایتمندی ارباب‌رجوع تهیه و تدوین شده است.

وحیدی با اشاره به ظرفیت‌های توسعه‌ای استان کرمان بیان کرد: ۳۷۳ پروژه پیشران در استان تهیه و تدوین شده و ۴۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری نیز شناسایی شده است.

وی افزود: از مجموع فرصت‌های سرمایه‌گذاری شناسایی‌شده، ۲۰۵ فرصت در حوزه صنعت و معدن، ۳۷ فرصت در حوزه کشاورزی و ۱۵۸ فرصت در حوزه خدمات قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان در ادامه به اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساخت‌های اداری اشاره کرد و گفت: ساخت ۶ مجتمع اداری در شهرستان‌های استان کرمان در برنامه قرار داشت که یکی از این مجتمع‌ها افتتاح شده است، ۵ مجتمع اداری دیگر نیز امروز به بهره‌برداری می‌رسد و سایر مجتمع‌ها با پیشرفت فیزیکی حدود ۶۵ درصد در حال اجرا هستند.

وحیدی با اشاره به بهبود برخی شاخص‌های زیرساختی استان بیان کرد: سرانه فضای ورزشی استان کرمان از ۶۷ درصد به حدود ۷۰ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان همچنین از احداث ۱۰۳ کیلومتر باند دوم در جاده‌های استان خبر داد و گفت: تعداد تخت‌های بیمارستانی استان کرمان از ۵ هزار و ۵۰ تخت به ۵ هزار و ۲۹۷ تخت رسیده است.

کد خبر: ۴۳۴٬۵۸۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha