۲۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۴
پیش‌بینی تولید ۶ هزار تن ماهیان گرمابی در کرمانشاه

پیش‌بینی تولید ۶ هزار تن ماهیان گرمابی در کرمانشاه

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از پیش‌بینی تولید حدود شش هزار تن ماهیان گرمابی در استان خبر داد.

به گزارش بازار، سیامک الیاس‌پور، با اشاره به آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان، اظهار کرد: سال گذشته ۵۷۶۶ تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید و روانه بازار مصرف شد و پیش‌بینی می‌شود امسال تولید این ماهیان به حدود شش هزار تن در استان برسد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به انواع ماهیان گرمابی تولیدشده در استان، گفت: کپور معمولی، کپور علف‌خوار(آمور)، فیتوفاگ و بیگ‌هد(سرگنده) از جمله گونه‌هایی هستند که در استان کرمانشاه تولید می‌شوند.

الیاس‌پور با بیان اینکه عمده تولید ماهیان گرمابی استان در مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: ۷۲ مزرعه پرورش ماهیان گرمابی در این شهرستان فعال است. در سایر شهرستان‌های استان هم مزارع منفرد پرورش ماهیان گرمابی وجود دارد.

وی با اشاره به بازار پسندی بالای ماهیان گرمابی تولیدی در استان در کشور عراق، افزود: حدود نیمی از تولیدات ماهیان گرمابی استان در بازار کرمانشاه به فروش می‌رسد و مابقی به کشور عراق صادر می‌شود.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به جایگاه کرمانشاه در تولید ماهیان گرمابی کشور، تصریح کرد: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از ظرفیت‌ بالای پرورش ماهی در مناطق گرمسیری، رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی را در بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد.

کد خبر: ۴۳۴٬۳۴۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha