۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
۹۹.۹۹ درصد جمعیت شهری گیلان تحت پوشش آب شرب

۹۹.۹۹ درصد جمعیت شهری گیلان تحت پوشش آب شرب

مدیرعامل آبفای گیلان، با بیان اینکه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک آب و فاضلاب داریم، گفت: ۹۹.۹۹ درصد جمعیت شهری گیلان تحت پوشش آب شرب هستند.

به گزارش بازار، علیرضا عیاثی، دو میلیون و ۶۵۰ هزار و ۶۴۲ نفر از جمعیت شهری و روستایی استان گیلان را تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب دانست و اظهار کرد: ۹۹.۹۹ درصد جمعیت شهری و حدود ۸۶ درصد جمعیت روستایی استان از آب شرب سالم بهره‌مند هستند.

وی طول شبکه و خطوط انتقال آب در استان گیلان را ۳۰ هزار و ۹۸۷ کیلومتر دانست و افزود: طول شبکه و خطوط انتقال فاضلاب استان نیز ۱۰۱۸ کیلومتر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان از نصب و راه‌اندازی ۱۱ هزار و ۴۹۶ انشعاب جدید آب شرب برای ۱۵ هزار و ۹۰ خانوار مناطق شهری و روستایی استان در نیمه نخست امسال خبر داد و تصریح کرد: ۵۶۲۰ اشتراک با ۸۸۶۵ خانوار در مناطق شهری و ۵۸۷۶ اشتراک با ۶۲۲۵ خانوار در مناطق روستایی به بهره‌برداری رسیده‌ است.

غیاثی تعداد مشترکین آب و فاضلاب استان را یک میلیون و ۳۱۱ هزار و ۵۰۴ نفر دانست و تاکید کرد: شاهد توسعه پوشش خدمات و افزایش بهره‌مندی جمعیت از خدمات آب و فاضلاب هستیم.

وی همچنین از لایروبی و شستشوی ۳۳۶ کیلومتر از شبکه جمع‌آوری فاضلاب استان در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد و بیان کرد: این میزان شامل ۲۲۲ کیلومتر لایروبی و ۱۱۴ کیلومتر شستشو است.

به گفته وی، شرکت آبفا وظیفه جمع‌آوری و انتقال فاضلاب خانگی به تصفیه‌خانه‌ها را بر عهده دارد و این اقدامات در مناطق برخوردار از شبکه فاضلاب پیوسته در حال اجراست و لایروبی این خطوط انتقال به صورت دوره ای، براساس برنامه زمانبندی اجرا می شود.

کد خبر: ۴۳۳٬۵۸۱

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha