۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۲
آلمان و بلژیک در موضع‌گیری خصمانه علیه ایران؛ ادعای حمله به کشورهای منطقه

آلمان و بلژیک در موضع‌گیری خصمانه علیه ایران؛ ادعای حمله به کشورهای منطقه

دو کشور آلمان و بلژیک در ادامه پیروی از سیاست خصمانه آمریکا، ادعاهای بی اساسی را علیه ایران مطرح کردند.

به گزارش بازار به نقل از الجزیره، آلمان با اتخاذ موضعی خصمانه و ضمن نادیده گرفتن بدعهدی‌های این کشور علیه ایران که در چارچوب پیروی از سیاست‌های آمریکا انجام می‌شود، مدعی شد که ایران باید وارد مذاکرات جدی شده و دست از بر هم زدن ثبات منطقه بردارد.

بر اساس بیانیه دولت آلمان، «فریدریش مرتس» صدر اعظم این کشور همچنین در تماس تلفنی با ولیعهد عربستان، حملات یمن به‌ویژه حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد.

وزیر دفاع بلژیک هم در اظهاراتی مداخله‌جویانه و با فراموش کردن نقض مخرب کشورهای اروپایی در بی ثبات شدن خاورمیانه ادعا کرد که ایران به قطر، امارات، عمان و عربستان، حمله کرده است و این ابدا قابل قبول نیست.

وزیر دفاع بلژیک در گفتگو با الجزیره به جنگ اوکراین هم اشاره کرد و گفت: گاهی اوقات درک مواضع دولت آمریکا درباره جنگ روسیه علیه اکراین برای ما دشوار است.

وی افزود: درگیری در اکراین باید متوقف شود و این امر در دست روسیه است زیرا کی یف از خاک خود دفاع می کند.

کد خبر: ۴۳۳٬۳۹۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha