۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۱
هشدار آرامکو عربستان درباره تداوم بسته ماندن تنگه هرمز؛ خطرناک است

هشدار آرامکو عربستان درباره تداوم بسته ماندن تنگه هرمز؛ خطرناک است

رئیس اجرایی شرکت آرامکو عربستان عنوان کرد: تا زمان بازگشایی تنگه هرمز و اعتمادسازی، فشارها بر زنجیره تأمین انرژی تشدید خواهد شد.

به گزارش بازار، به روایت المیادین، امین الناصر رئیس اجرایی شرکت آرامکو عربستان اعلام کرد که ذخایر تجاری نفت در خشکی به کمتر از ۶ میلیارد برمیل کاهش یافته و این آخرین خط دفاعی موجود است.

وی اضافه کرد: این در حالی است که بخش زیادی از این ذخایر غیر قابل دسترسی است. تا زمان بازگشایی تنگه هرمز و اعتمادسازی، فشارها بر زنجیره تأمین انرژی تشدید خواهد شد.

الناصر تصریح کرد: افزایش شدید و پی در پی قیمت انرژی چالش های بازار انرژی را وخیم تر می کند. تداوم فشارها بر خط انتقال نفت خام در سطح جهان مسئله خطرناکی است.

لازم به ذکر است که افزایش شدید جهانی قیمت انرژی و اختلال در حرکت کشتی ها در تنگه هرمز به دلیل تجاوز آمریکا علیه ایران رخ داده است.

کد خبر: ۴۳۳٬۳۰۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha