به گزارش بازار، قهرمان شاهی اظهار کرد: ماموران نیروی انتظامی بروجرد این محموله را به ظن قاچاق کشف و پرونده تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی افزود: این پرونده شامل قاچاق دام زنده به ارزش هشت میلیارد تومان بود که در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان بروجرد رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز دانست و مالک دام ها را به پرداخت هشت میلیارد تومان جزای نقدی معادل ارزش دام های قاچاق محکوم کرد.
به گفته شاهی شعبه همچنین سه میلیارد تومان معادل ارزش کارشناسی خودرو را به جریمه اضافه و متخلف را به پرداخت هشت میلیارد تومان جریمه نقدی محکوم نمود و از آنجا که دام های حمل شده در حال حاضر موجود نبود معادل ارزش دام ها به جریمه اضافه و متخلف در مجموع به مبلغ ۱۹ میلیارد تومان محکوم کرد.



نظر شما